Ünlü rapçinin "Hitler" albümü

Yahudi karşıtı yorumlarıyla eleştirilerin hedefinde olan ve iş anlaşmaları feshedilen Kanye West ile ilgili eski çalışanları açıklamalarda bulundu. Eskiden West ile çalışan birçok kişi ünlü rapçinin 2018 yılında çıkardığı albüme "Hitler" ismi vermek istediğini iddia etti.

Ünlü rapçinin "Hitler" albümü

ABD’li rapçi Kanye West ile ilgili eski çalışanları gündeme oturacak iddialarda bulundu.

Eskiden West ile çalışan birçok kişi ünlü rapçinin uzun zamandır Adolf Hitler'e hayranlık duyduğunu ve hatta 2018'de çıkardığı albüme Nazi liderinin adını vermek istediğini söyledi.

CNN'e konuşan bir yönetici, West'in uzlaşılması zor bir çalışma ortamı yarattığını ve Hitler takıntısını çok fazla gösterdiğini öne sürdü.

Bir başka 4 farklı kaynak, West'in 2018'de piyasaya çıkan albümü Ye için ilk başta "Hitler" adını önerdiğini doğruladı. Bu kaynaklar da benzer kaygılarla isimlerinin açıklanmamasını istedi.

Yahudi düşmanı açıklamaları yüzünden pek çok marka yakın zamanda West'le işbirliğini sonlandırmıştı.

HAYRANI, AYAKKABILARINI YAKMIŞTI

10 yıldan uzun süredir West'le çalışan Alman spor giyim markası Adidas, geçtiğimiz salı günü artık West'le çalışmayacaklarını ve ünlü rapçinin tasarladığı Yeezy ayakkabıların artık üretilmeyeceğini duyurmuştu.

Yeezy sahipleri ayakkabıları en kârlı şekilde değerlendirmeye çalışırken West'in son açıklamalarına kızan bir hayranı, tepkisini farklı şekilde gösterdi.

Şimdiye kadar 40 çift Yeezy modeli alan ABD'li Danny Shiff, 15 bin dolar değerindeki ayakkabı koleksiyonunu ateşe verdi.

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan adam, "West'i artık asla desteklemeyeceğim ve bu ayakkabıları giymeyeceğim" dedi.

Ünlü rapçi, Adidas, Balenciaga ve GAP gibi markaların işbirliklerini sonlandırmasının ardından 2 milyar dolar kaybettiğini söylemişti.

Odatv.com

cluj rıza çalımbay sivasspor