Demirören Fenerbahçe seçiminde taraf olmayı sürdürüyor... Uğur Dündar sert çıktı: İsim, isim...

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na adaylığını koyan gazeteci Uğur Dündar, Demirören Medyası'nın kendisine uyguladığı sansüre ilişkin bir paylaşım yaptı. Uğur Dündar seçim sonuçlarının ardından kumpasçıları ve tetikçileri isim isim açıklayacağını ifade etti.

Demirören Fenerbahçe seçiminde taraf olmayı sürdürüyor... Uğur Dündar sert çıktı: İsim, isim...

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na adaylığını koyan gazeteci Uğur Dündar'ın Hürriyet'teki röportajına ufak bir bölümden yer verilirken rakibi Vefa Küçük'ün röportajı geniş bir şekilde görüldü.

Milliyet'in bugünkü Vefa Küçük röportajının ardından deneyimli gazeteci Uğur Dündar, 9 Nisan’daki seçim öncesinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Uğur Dündar, "Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlık seçim sürecini bel altı vuruşlar, yalan ve iftiralarla sürdürüp, camiamızın birlik ve bütünlüğünü dinamitleyenlere aynı dille cevap vermemeye özen gösteriyorum. Ancak seçim sonrasında kumpasçıları ve tetikçilerini isim isim açıklayacağım." ifadelerini kullandı.

Demirören Fenerbahçe seçiminde taraf olmayı sürdürüyor... Uğur Dündar sert çıktı: İsim, isim... - Resim : 1

Uğur Dündar'ın bu ifadeleri Demirören Medyası'na yanıt olarak düşünüldü.

Uğur Dündar Odatv'nin 6 Nisan tarihli "Demirören medyası tavrını belli etti: Vefa Küçükçüyüz" başlıklı haberini alıntılayarak "Yetmez, topuyla tüfeğiyle gelsinler!.." ifadelerini kullanmıştı.

İşte o tweet:

Demirören Fenerbahçe seçiminde taraf olmayı sürdürüyor... Uğur Dündar sert çıktı: İsim, isim... - Resim : 2

İLGİLİ HABER:

Demirören medyası tavrını belli etti: Vefa Küçükçüyüz

VEFA KÜÇÜK NE DEDİ

Vefa Küçük, Milliyet'te yayınlanan röportajında Uğur Dündar ile ilgili şunları söyledi:

"Uğur Dündar’ın kesin olarak Aziz Yıldırım’ın adayı olduğunu yineleyen Vefa Küçük, “Uğur Dündar, Aziz Yıldırım’ın adayıdır. Kamufle ediyor. Uğur Dündar bu konuda da dürüst davranmıyor, ben bağımsız adayım diyor. Yalan söylüyor. Aziz Yıldırım’ın direktifiyle bölmeye geliyor. Mevcut başkan Ali Koç’u yıldırmaya geliyor. Birleştirici insanın Fenerbahçe’de saygın olması lazım. Ali Koç’la hiç evveliyatı yok. Bir tek 2 sene işte Aziz Yıldırım’ın yönetiminde yer aldı. Fenerbahçe’de çok sevilen bir insan olsaydı, Aziz Yıldırım’ın 20 senelik iktidarında 2 sene değil, daha çok çalışırdı. Uğur Dündar, Aziz Yıldırım’la beraber Ali Koç’un karşısına tavır almak için ortaya çıktı. Kazanacağını sanmıyorum."

Odatv.com

Demirören Fenerbahçe seçiminde taraf olmayı sürdürüyor... Uğur Dündar sert çıktı: İsim, isim... - Resim : 3

Fenerbahçe uğur dündar vefa küçük demirören medyası