Torrent, transfer için Guardiola'dan yardım istedi

Galatasaray'ın yeni teknik patronu olan Domenec Torrent, transfer harekatı için kollarını sıvadı. İspanyol teknik adam Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola'dan yardım istedi.

Torrent, transfer için Guardiola'dan yardım istedi

Guardiola ile bir görüşme yaptığı öğrenilen Torrent, İngiliz ekibinin kadroda düşünmediği ve satış listesine koyacağı isimler için uzun yıllar birlikte görev yaptığı teknik adamdan yardım istedi. Guardiola'nın da kendisine elinden geleni yapacağını ilettiği belirtildi.

Guardiola ile Domenec Torrent'in oynattığı sisteminin benzerliği nedeniyle Guardiola ile çalışan oyuncuların Galatasaray’a uyum sağlamada fazla sorun çıkarmayacağı da tahmin ediliyor.

ROSS BARKLEY HAMLESİ

Takvim'in haberine göre, İspanyol teknik direktör, takımın başına geçtikten sonra ilk iş yönetimden Chelsea'de forma giyen Ross Barkley'in transferini istemişti. Torrent, Barkley'i takımın beyni olarak değerlendirmek istiyor. Görünen o ki Galatasaray'da Premier Lig tecrübesi olan oyuncuların sayısı ilerleyen zamanda artacak.

Guardiola, yapılan görüşmede Torrent'in transfer konusundaki yardım isteğine olumlu yaklaştığı öğrenildi. Torrent, uzun süre yardımcılığını yaptığı Guardiola ile toplam 521 karşılaşmaya çıkmıştı.

Odatv.com

Galatasaray Pep Guardiola domenec torrent