Şansal Büyüka: Kim bu Farioli

Spor yazarı Şansal Büyüka, Alanyaspor'un İtalyan teknik direktörü Francesco Farioli ile ilgili "İlkel bir oyuna başlama anlayışı var" dedi.

Şansal Büyüka: Kim bu Farioli

Spor yazarı Şansal Büyüka, Alanyaspor'ujn teknik direktörü Francesco Farioli'nin oyun anlayışını beğenmedini ifade etti.

Şansal Büyüka, Farioli'nin geriden oyun kurma sistemini eleştirdi ve şu ifadelere yer verdi:

"Alanya’nın hocası Farioli’nin futbol anlayışını hiç tutmam. Benim için sıfır... Bunu; Trabzonspor’a farklı yenildikleri maçtan sonra yazmıyorum. 15 gün önce Galatasaray’ı yendikleri maçtan sonra yazmıştım.

Farioli’nin çok ilkel bir oyuna başlama anlayışı var. Riskli ve ilkel... Kendi ceza alanı içinde kalecisi dahil, savunma kendi arasında çok kısa ve riskli paslar yapıyor, adeta rakibe davetiye çıkarıyor. Galatasaray bundan yararlanamadı.

Abdullah Avcı akıllı adam... Önde bir bastı, Farioli’nin çağdışı oyunu, dakika bir, iflas etti. Maçın iki golü de böyle geldi. Karagümrük, bu oyun anlayışı nedeniyle Farioli’yi kovmuştu, şimdi Alanya aldı. Farioli umurumda değil... Ama Başkan Hasan Çavuşoğlu’nun çabaları ile güzelim Alanyaspor takımına yazık olacak, buna üzülüyorum."

Odatv.com

karagümrük Francesco Farioli alanyaspor şansal büyüka