Ronaldo suçlu bulundu

Geçtiğimiz sezon Everton maçında otizmli bir taraftarın elindeki telefona vurarak yere düşüren Ronaldo ile ilgili karar belli oldu. İngiltere Futbol Federasyonu, Ronaldo'nun suçlu olduğuna karar verdi. Portekizli yıldızın uyarı cezası alması veya belli sayıda maçtan men edilme kararı tartışılıyor.

Ronaldo suçlu bulundu

Manchester United futbolcusu Ronaldo'nun geçtiğimiz sezon yaptığı hareket için İngiltere Futbol Federasyonu’nun kararı belli oldu.

Portekizli süper yıldız Nisan ayında oynanan Everton maçında Old Trafford'daki tünele giderken otizmli bir taraftarın elindeki telefona vurarak yere düşürmüştü.

Ronaldo’nun bu hareketine sosyal medyadan yoğun tepki gelmişti. Bununla birlikte Merseyside polisi de uyarı metni yayınlamıştı. Merseyside polisinden yapılan açıklamada; "9 Nisan Cumartesi günü Everton ile Manchester United maçıyla alakalı iddia bize ulaştı. 37 yaşındaki bir adam saldırı iddiasıyla sorguya çekildi. Konu koşullu uyarı olarak ele alındı ve an itibariyle konu kapandı." denilmişti.

NTV Spor'un haberine göre; FA aldığı kararda, Ronaldo'nun suçlu olduğuna karar verdi. Federasyon Portekizli yıldıza uyarı verebileceği gibi, belli sayıda maçtan men kararı da verebilir.

Odatv.com

cristiano ronaldo premier lig İngiltere İngiltere ronaldo