Ronaldo gözyaşlarını tutamadı

Dünyaca ünlü Portekizli oyuncu Cristiano Ronaldo, Gana mücadelesi öncesinde Portekiz milli marşı okunurken duygusal anlar yaşadı. Son zamanlarda kötü günler geçiren Ronaldo'nun milli marş sırasında ağladığı görldü.

Ronaldo gözyaşlarını tutamadı

Son zamanlarda takımı ile çeşitli sorunlar yaşayan ve son olarak Manchester United ile sözleşmesi feshedilen Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası’nda sahneye çıktı. Portekiz’in H Grubu’ndaki ilk maçı olan Gana mücadelesinde yer alan Ronaldo, maç öncesinde Portekiz Milli Marşı’nın okunduğu anlarda göz yaşlarına engel olamadı.

Son zamanlarda kötü günler geçiren Ronaldo’nun milli marş sırasında duygusallaşması sosyal medyada gündem oldu.

Yıldız futbolcu geçtiğimiz günlerde sözleşmesinin bitimine 6 ay kala efsane olduğu kulüp Manchester United ile yolları ayırmak zorunda kalmıştı. Turnuva öncesi takım arkadaşları ile arasının bozuk olduğu haberleri sıkça basına servis edilirken, 37 yaşındaki yıldız golcü bu dedikoduları kesin bir dille yalanladı ve arkadaşlarının da kendisine büyük destek verdiğini söyledi.

Portekiz ile birlikte Dünya Kupası için Katar'da olan Ronaldo, Manchester United ile veda sonrası yaptığı açıklamada, “Manchester United ile yaptığımız görüşmelerin ardından karşılıklı olarak sözleşmemizi erken bitirme konusunda anlaştık. Manchester United'ı ve taraftarları seviyorum, bu asla değişmeyecek. Ancak, benim için yeni bir meydan okuma aramak için doğru zaman geldi” ifadelerini kullanmıştı.

Odatv.com

Manchester United Katar dünya kupası Portekiz ronaldo