Rıdvan Dilmen TFF'yi yakaladı: Bu bir operasyondur

Süper Lig'in 20. haftasında oynanan ve 2-2 berabere biten Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçında yaşanan tartışmalı bir pozisyon hakkında hakemlere gönderilen bir belgeyi Rıdvan Dilmen gündeme getirdi. Paylaşılan belgede Beşiktaş'ın yediği golde VAR'ın kasten "iptal edilmesi gereken" golü verdiği görülüyor.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, geçen hafta oynanan Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçında yaşanan bir pozisyon ile ilgili bir belge paylaştı.

Rıdvan Dilmen TFF'yi yakaladı: Bu bir operasyondur - Resim : 1

Maçın hakemi Alper Ulusoy tarafından Beşiktaş'a operasyon çekildiğini anlatan Rıdvan Dilmen, şunları söyledi:

"Bunu servis yaptılar. Geçen hafta 10 tane maç oynandı. 10'larca pozisyon var mı VAR'lık. Elemişler elemişler 5-6 pozisyon yazmışlar. Bu, bir operasyondur. Bu belgeyi, bütün hakemlere atmışlar. VAR hakemlerine... Şerefim üzerine yemin ediyorum hiçbir hakemden de almadım bunu."

"Bir maçla ilgili istişare ediyorlar. Çaykur Rizespor-Beşiktaş... Beşiktaş'a diyor ki 'bizden değil. Bu Rize'ye bir kıyak yaptılar' diyor.

"Rizespor 20 nolu oyuncusu golü atmadan önce iki eliyle net bir şekilde Beşiktaşlı oyuncuyu itmektedir. Hakemin bu itmeyi gördüğünde faul kararını vermesi gerekirdi. Ayrıca itmenin şiddeti ve etkisi de görüntülerden net olarak anlaşılmaktadır. Bu nedenle gol iptal edilmeliydi."

"Yani diyor ki Ahmet Bey her hafta konuşuyorsunuz ama... Bilmiyorlar mı Türkiye'nin bu belgeyi konuşacağını. Diyorlar ki; 'Rize'nin attığı gol haksız' "

Odatv.com

rizespor var Beşiktaş hakem rıdvan dilmen