NBA'in eski yıldızı tutuklandı

NBA’de Boston Celtics, Dallas Mavericks ve Cleveland Cavaliers gibi takımlarda forma giyen eski basketbolcu Delonte West, alkol ve uyuşturucu bağımlılığının kurbanı olmaya devam ediyor...

NBA'in eski yıldızı tutuklandı

Bir dönem NBA'in yıldızlarından olan Delonte West, polis tarafından tutuklandığı sırada "Ben İsa Mesih'im ve Michael Jordan ile LeBron James'ten daha iyiyim" diye bağırdı.

NBA’de Boston Celtics, Dallas Mavericks ve Cleveland Cavaliers gibi takımlarda forma giyen eski basketbolcu Delonte West, alkol ve uyuşturucu bağımlılığının kurbanı olmaya devam ediyor. Bipolar bozukluğu bulunan West, Florida’daki bir polis departmanının camlarına vurup görevlilere hakaretler yağdırınca tutuklanmaktan kurtulamadı.

Sarhoş şekilde kelepçelenen West, polislere homofobik hakaret ve küfürler savururken “Ben İsa’yım ve LeBron James ile Michael Jordan’dan daha iyiyim. Herhangi bir sporu yapan en iyi siyahtım” sözlerini sarf etti. Tutuklanmadan önce elinde bira ve votka şişeleri görülen West, diğer suçlamaların yanı sıra güvenlik güçlerine karşı direnmekten yargılanacak.

Odatv.com