Konyaspor'dan flaş transfer hamlesi

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, bir zamanların efsane isimlerinden Alexandre Pato'yu takıma katmak için görüşmelere başladı. MLS Ligi ekiplerinden Orlando'da forma giyen Pato'nun sözleşmesi Aralık ayında sona eriyor...

Konyaspor'dan flaş transfer hamlesi

Geçtiğimiz sezonda iyi mücadele ederek ligi üçüncü sırada bitiren Konyaspor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek istiyor. Yeni sezonda UEFA Konferans Ligi’nde mücadele edecek olan Yeşil-Beyazlılar, forvet hattını güçlendirmek için yıldız futbolcu Alexandre Pato ile görüşmelere başladı.

İtalya basınındaki haberlere göre, Konyaspor, Brezilyalı futbolcu ile görüşmelere başladı. İddialara göre Milan’ın eski yıldızının futbol kariyerindeki son durağı Konyaspor olacak. Şu anda MLS ekiplerinden Orlando’da forma giyen Pato’nun sözleşmesi bu sene sonunda bitiyor.

Brezilyalı futbolcu 2007-2013 yılları arasında İtalya ekiplerinden Milan’da uzun süre forma giymişti. Bununla birlikte yıldız futbolcu, Chelsea ve Villarreal gibi Avrupa’nın önde gelen takımlarında da süre almıştı. 32 yaşındaki yıldız, bu sene Orlando formasıyla 20 maça çıktı ve 4 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.

Odatv.com

transfer milan Pato Süper Lig Konyaspor