İngilizlerin gündeminde Amerikalı zengin Todd Bohely var

Chelsea’nin Amerikalı Patronu Todd Boehly ‘’Kuzey karması ve Güney karması kurularak yapılacak olan organizasyondan 200 milyon dolar kazanılabilir’’ dedi. Kuzey karmasında M.United, M.City ve Liverpool Güney karması’nda Arsenal, Chelsea, Tottenham olmalı diyen Boehly’e, Liverpool teknik direktörü Klopp “Harlem Globetrotters’ı da getirmek istiyor mu? “ şeklinde yorum yaptı.

İngilizlerin gündeminde Amerikalı zengin Todd Bohely var

Chelsea’nin sahibi Boehly, Teknik director Tomas Tuchel’ı görevden almasıyla ses getirmişti. Şimdi de katıldığı bir konferansta söylediği Kuzey ve Güney karması arasında düşündüğü All-Star maçı fikri tüm İngiltere de yankılandı. Bu maçtan 200 Milyon Dolar civarında para kazanılabileceğini söyleyen Boehly’nin fikri İngiliz medyası ve Teknik direktörler tarafından saçma bulundu.

KLOPP ‘’GERÇEKTEN BUNU SÖYLEDİ Mİ?’’

Chelsea’nin Amerikalı patronu All-Star gibi bir etkinliğin bulunduğu kültürden geldiği için bu durumu normal karşılıyor ve sunuyor; fakat Liverpool Teknik direktörü Jürgen Klopp bu öneriye ‘’gerçekten bunu söyledi mi? Harlem Globetrotters’ı da getirmek istiyor mu? İnsanların bunu görmek istediğine emin değilim’’ yorumu yaptı.

Odatv.com

Jürgen Klopp chelsea Todd Boehly