Galatasaray'ın eski yıldızı felç geçirdi

Kariyerinde bir dönem Galatasaray forması giyen Patric Young, geçirdiği trafik kazası nedeniyle felç kaldı. Yaşadığı süreci bir programa anlatan Young, yürüme ihtimalinin olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın eski yıldızı felç geçirdi

2014-2015 sezonunda Galatasaray forması giyen basketbolcu Patric Young, geçirdiği trafik kazası nedeniyle felç oldu. 30 yaşındaki tecrübeli basketbolcunun belden aşağısı tutmuyor.

Eski profesyonel basketbolcu, katıldığı bir programda yaşadıklarını anlattı. News4jax’a konuşan Young, şunları söyledi:

“Açıkçası, felç kaldığınız ve tekrar yürüme şansınızın düşük olduğu haberini almak zor. Ancak hala bir şans var. Durumu olduğu gibi kabullendim ve Patric Young’ı Patric Young yapan mental ve duygusal tüm parçaların hala burada olduğu gerçeğini idrak ettim. Fiziksel olarak biraz engelim olsa da hiçbir şey beni iyi bir baba, eş ve insan olmaktan, ayrıca beni buraya getiren, fiziksel yeteneğimle alakası olmayan şeylerden alıkoyamaz.

Son olarak İtalya’nın Sidigas Avellion takımında oynayan Young, sözlerine şöyle devam etti:

"Olayları kontrol edemeyiz fakat onlara olan yaklaşımımızı ve bakışımızı kontrol edebiliriz. Fiziksel olarak yardım istemenin sorun olmadığını anladım. İstediği şeylerin çoğunu kendi başına yapabilen bağımsız ve güçlü bir adamdım. Ancak şimdi çok daha fazla yardıma ihtiyaç duyduğum bir noktadayım ve bu sorun değil. Bu beni daha az erkek ya da daha az insan yapmıyor. Özünde diğer insanların hizmet etmesine ve benim diğer insanlardan sevgiyle hizmet almama fırsat tanıyor."

Odatv.com

patric young felç Basketbol gs