Galatasaray iddiası gerçek mi oluyor

Manchester United'da zor günler geçiren Cristiano Ronaldo ile ilgili şok bir iddia atıldı. Ada basınında yer alan haberlere göre, Manchester United Ocak ayında Ronaldo ile sözleşmesini feshetmeyi düşünüyor.

Galatasaray iddiası gerçek mi oluyor

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'da Cristiano Ronaldo krizi devam ediyor. Yıldız oyuncu önceki gün TalkTv’ye verdiği röportajda takımın teknik direktörü Erik ten Hag'la ilgili, "Ona saygı duymuyorum; çünkü o bana saygı duymadı. Bana saygı duymuyorsan ben de sana saygı duymam" ifadelerini kullanmıştı.

Ronaldo bununla birlikte kulübün çeşitli kararlarını eleştirmişti. Manchester United'dan bugün yapılan açıklamada ise Cristiano Ronaldo'nun verdiği röportajla ilgili değerlendirmenin yapılıp karar verileceği aktarıldı.

İngiliz Telegraph gazetesinin haberine göre Manchester United, Ronaldo’nun kalan maaşını talep etmediği takdirde Ocak ayında sözleşmesini feshedecek. Bununla birlikte adı zaman zaman Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Ronaldo'nun, United ile olan sözleşmesinin feshedilmesi takdirinde Türkiye'ye gelip gelmeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

RONALDO NE DEMİŞTİ

Ronaldo, İngiliz televizyon kanalı TalkTV'deki "Piers Morgan Sansürsüz" programına katılarak Manchester United'da kendisini kulüpten atmaya çalışanlar olup olmadığı sorusuna, "Evet. Yalnızca teknik direktör (Erik ten Hag) değil, 2-3 kişi daha var. Kendimi ihanete uğramış hissettim. Bazı kişilerin beni burada istemediğini hissettim. Sadece bu yıl değil, geçen yıl da" yanıtını vermişti.

Oyuna alınmadığı Tottenham karşılaşmasının bitmesini beklemeden soyunma odasına gitmesi sonrası bir maçlığına kadro dışı bırakılan Ronaldo, ayrıca Erik ten Hag'a yönelik, "Ona saygım yok çünkü bana saygı göstermedi. Bana saygısı olmayana asla saygı duymam" sözlerini kullanmıştı.

Odatv.com

ronaldo cristiano ronaldo Manchester United ten hag