Galatasaray Başkanı Özbek'ten Odatv haberine açıklama

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 11 sene Galatasaray formasını giyen ve geçtiğimiz günlerde bir mektup yazarak intihar eden Voleybolcu Metin Görgün'le ilgili açıklama yaptı.

Galatasaray Başkanı Özbek'ten Odatv haberine açıklama

Girdiği bunalım sonucu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde intihar ettiği öğrenilen voleybolcu Metin Görgün'ün Galatasaray başkanına yazdığı mesajı Odatv haber yapmıştı.

Metin Görgün mesajında, "Promegatekstil olarak, batma noktasına geldik. Yaklaşık 5 milyon alacağımız var. Bu kadar uzun sokuklu partnerimizin en tepesinde ki Başkana yazmaktan başka da seçeneğimiz kalmadı. Sizi daha fazla rahatsız etmek istemem. Ama yardımınıza ihtiyacım var" demişti.

Galatasaray Kulübü, Odatv'ye gönderdiği yazılı açıklamada Metin Görgün'ün Galatasaray'dan 5 milyon lira alacağı olduğu yönündeki iddiaları yalanladı ve iddiaların tamamen gerçek dışı olduğunu ifade etmişti.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kasım ayı olağan divan kurulu toplantısında konuştu.

Dursun Özbek, Odatv'nin haberiyle ilgili şunları söyledi:

"Galatasaray formasını 11 sene terleten eski milli voleybolcu Metin Görgün'ün vefatından sonra ortaya atılan iddialarla ilgili, "Nakit sıkışıklığına rağmen Galatasaray vadesi gelmeden tüm ödemelerini yapmış, yükümlülüğünü yerine getirmiştir. Bu gerçeğe rağmen utanmadan bizi sosyal medyada suçlu, hatta katil yaptılar. Bu kişilerle ilgili hukuki süreci başlattık ve takip edeceğiz. Bundan sonra herkes Galatasaray'ın ismini nasıl kullandığına dikkat edecek. Bu vesileyle Metin Görgün'e bir kez daha Allah'tan rahmet, değerli ailesine sabır diliyorum."

İLGİLİ HABER: Spor dünyasını yasa boğan intihar... Galatasaray'a yazdığı mesaj

Odatv.com

dursun özbek metin görgün Galatasaray