Futbol camiası hafta sonu Odatv'yi konuştu

Odatv'nin MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu ve MHK Başkan Vekili Ahmet Şahin'i araştırdığı haberi spor camiasını karıştırdı.

Futbol camiası hafta sonu Odatv'yi konuştu

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, derbi maçında kırmızı kart görerek oyun dışına atıldı.

Hafta içi Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın 4-2 kazandığı Marsilya maçının hemen ardından Terim'in 6 maç ceza aldığı açıklandı.

Odatv, 27 Kasım Cumartesi günü MHK Başkan Vekili Ahmet Şahin ve TFF Başkanı Nihat Özdemir'in iş ilişkisini ortaya döktüğü haberinde Şahin'in Özdemir'in taşeronluk işlerini yaptığını ortaya çıkardı.

Odatv, 28 Kasım Pazar günü yaptığı bir diğer haberinde ise MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'yu gün yüzüne çıkardı.

Odatv, hakemlik camiasında adı pek de duyulmayan Ferhat Gündoğdu'nun, TFF Başkanı Nihat Özdemir'in kayınbiraderi ve dünürü olan ve FETÖ'nün hain darbe girişiminden 12,5 yıl cezaya çarptırılan darbeci Korgeneral Metin İyidil'in Personel Daire Başkanlığı görevinde bulunduğunu yazdı.

Cumhuriyet tarihinde Türk hakemleriyle ilgili açılan ilk soruşturma olan "Şike Çetesi" soruşturmasında da adı geçen Gündoğdu'yu haberine taşıyan Odatv, Gündoğdu'nun da aralarında yer aldığı "Susurluk Davası" hükümlüsü Ali Fevzi Bir ile bazı hakemler ve teknik direktörler arasında "şike çetesi" oluşturulduğu iddiasıyla yargılanan 11 sanık delil yetersizliğinden beraat ettiğini aktardı.

Ankara'da tahliye edildikten sonra yeniden tutuklanan eski Korgeneral Metin İyidil'in yeğeni, iş insanı Nihat Özdemir'in de oğlu olan Batuhan Özdemir ile eşi Aslı Özdemir, İyidil'i evlerinde sakladıkları gerekçesiyle gözaltına alındı.

Odatv, asıl mesleği doktorluk olan Ferhat Gündoğdu'nun, Lokman Hekim Üniversitesi'nin akademik kadrosunda yer alırken aynı zamanda Türk Eğitim Derneği (TED Koleji) şirketinde Okul Yatırımları ve Planlama Müdürü olarak görev yaptığını, Nihat Özdemir'in gelini Aslı Özdemir'in de TED yönetiminde yer alan isimlerden olduğunu yazdı.

CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ YAYINLANAN HABERLERİ OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERE TIKLAYIN

Galatasaray Odatv haberini mahkemeye taşıyacak: Terim'e 6 maç cezanın perde arkası, kimin eli nerelere uzanıyor

Futbol camiası hafta sonu Odatv'yi konuştu - Resim : 1

Odatv futbolun örtüsünü kaldırmaya devam ediyor: Başkan Ferhat Gündoğdu kim çıktı

Futbol camiası hafta sonu Odatv'yi konuştu - Resim : 2

Odatv.com

odatv mhk ferhat gündoğdu Ahmet Şahin