Fransız gazeteciden tepki çeken ‘Aslan’ paylaşımı

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda Galatasaray, Fransız ekibi Marsilya ile İstanbul’da karşı karşıya gelecek. Grupta yenilgisiz devam eden sarı-kırmızılılar, bu akşam da kazanırsa gruptan çıkmayı garantileyecek.

Fransız gazeteciden tepki çeken ‘Aslan’ paylaşımı

Marsilyalı gazeteci Romain Canuti, Galatasaray'ın simgesi olan aslan heykelinin üzerinde poz verdi. Zorlu karşılaşma öncesinde Fransız gazetecinin yaptığı bu hareket büyük tepki topladı.

Teknik direktörlerin düzenlediği basın toplantısı sonrasında Galatasaray'ın sembolü olan aslanla poz veren Romain Canuti, sosyal medya hesabından ‘Aslanı evcilleştirdim’ paylaşımını yaptı.

Fransız gazeteciden tepki çeken ‘Aslan’ paylaşımı - Resim : 1

ÖZÜR DİLEDİ

Romain Canuti, gördüğü tepkinin ardından paylaşımını sildi ve özür diledi. Fransız gazeteci, "Dün akşamki basın toplantısından önce, şaka olduğunu düşündüğüm anlamsız hareketle haddimi aştığımı üzülerek fark ettim. Bu sebepten dolayı kırdığım ve üzdüğüm tüm Galatasaray taraftarından özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kurumsal İletişim Direktörü Ahu Özyurt da gazetecinin bu paylaşımının üstüne, "Misafirimiz özür dilemiştir. Taraftarımızdan ricamız akşamki maçın hiçbir şekilde gölgelenmemesidir" dedi.

Fransız gazeteciden tepki çeken ‘Aslan’ paylaşımı - Resim : 2

Odatv.com