Fenerbahçe Jesus ile masaya oturacak

Şimdiden Fenerbahçe taraftarının sevgisini kazanan Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un sözleşmesi 2023 Haziran'da sona eriyor. Fenerbahçe yönetimi, Jesus ile uzun süreli bir kontrata imza atmayı planlıyor.

Fenerbahçe Jesus ile masaya oturacak

Geldiği günden beri oynattığı futbol ile Fenerbahçe taraftarının sevgisini kazanan deneyimli teknik direktör Jorge Jesus’un sözleşmesi ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Fenerbahçe yönetiminin ilk hedefi, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Jesus’un kontratını uzatmak. Portekizli teknik adamın Brezilya Milli Takımı'ndan gelecek olası bir teklif nedeniyle Dünya Kupası sonrasını beklediği iddia edilmişti. Fenerbahçe Yönetimi de planlamayı buna göre belirledi.

Sarı-Lacivertliler, turnuva devam ederken ilk görüşmeyi gerçekleştirip, şartları konuşmak istiyor. Bunun için de takıma verilen iznin bitmesi beklenecek. Yönetim, 25 Kasım'da başlayacak olan hazırlıklarla birlikte Jorge Jesus ile ilk kez masaya oturmayı planlıyor. Bu görüşmede hedef iki tarafında şartları ve beklentileri birbirleriyle paylaşması olacak.

Dünya Kupası 20 Kasım'da başlayacak ve 18 Aralık'ta sona erecek. Jesus'un adının anıldığı Brezilya'da teknik direktör Tite'nin geleceği de bu süreçte netlik kazanacak.

Fenerbahçe Yönetimi, görüşmeleri devam ettirip, ara transfer döneminden önce bu konuyu sonuçlandırmayı hedefliyor. Sarı-Lacivertliler'in isteği, Jesus'la uzun süreli bir kontrata imza atarak, ocak ayından itibaren kadro planlamasını da uzun vadeli bir şekilde yapmak.

JESUS’UN FENERBAHÇE KARNESİ

Jorge Jesus liderliğinde Fenerbahçe, Dünya Kupası arasına girmeden önce ligi 9 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 29 puanla 1. Sırada tamamladı. Sarı Lacivertliler, 3. torbadan girdiği Avrupa Ligi B Grubu'nu Rennes, AEK Larnaka ve Dinamo Kiev'in önünde lider bitirdi.

Odatv.com

Fenerbahçe jorge jesus Brezilya