Bir devrin sonu... Kadro dışı kaldı

Son dönemde eleştiri oklarının hedefi haline gelen dünyaca ünlü Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Manchester United'ın Chelsea ile oynayacağı mücadelenin kadrosunda yer almadı. United, konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Ronaldo, Chelsea ile oynayacağımız maçın kadrosunda yer almayacak" dedi.

Bir devrin sonu... Kadro dışı kaldı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Cristiano Ronaldo’nun kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Açıklamada Ronaldo'nun Chelsea ile oynanacak karşılaşmanın kadrosuna alınmadığı duyuruldu. Ronaldo, çarşamba akşamı Tottenham'la oynanan maçta oyuna girmeyi reddetmiş ve stadı maç bitmeden terk etmişti.

Manchester United’dan yapılan açıklamada “Cristiano Ronaldo, Chelsea ile oynayacağımız maçın kadrosunda yer almayacak. Onun haricindeki tüm takım, tüm odağıyla sıradaki maçımıza hazırlanmaya devam edecek” ifadeleri yer aldı.

Cumartesi günü Chelsea'yle oynanacak maçın kadrosunu hazırlayan teknik direktör Erik Ten Hag'ın Portekizli yıldızı listeye dahil etmemesi gelişmesi sonrası İngiliz basını da Ronaldo'nun artık idmanlara U21 takımıyla çıkacağını yazdı.

Manchester United’ın Old Trafford’da Tottenham’ı 2-0 mağlup ettiği mücadelede, Ronaldo oyuna sonradan girmeyi reddetmiş ve maç bitmeden stadı terk etmişti. Ronaldo’nun bu hareketi gündem olmuştu.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Ronaldo’nun ocak ayında takımdan ayrılma ihtimali arttı.

Bu sezon Premier Lig’de 8 maça çıkan 37 yaşındaki Portekizli futbolcu, sadece 1 gol atma başarısı gösterdi. Avrupa Ligi’nde 4 maça çıkan Ronaldo, 1 gol-1 asistlik performans sergiledi.

Odatv.com

premier lig İngiltere Portekiz Manchester United cristiano ronaldo ronaldo