Benzema, Dünya Kupası’nda yok

Fransa'da, N'Golo Kante, Paul Pogba, Presnel Kimpembe ve Christopher Nkunku ardından sakatlanan Karim Benzema da Dünya Kupası'nda forma giyemeyecek.

Benzema, Dünya Kupası’nda yok

Fransa Milli Takımı’nın yıldız futbolcusu Karim Benzema, sakatlığı nedeniyle 2022 FIFA Dünya Kupası’nda forma giyemeyecek.
Fransa Futbol Federasyonu, 34 yaşındaki golcü futbolcunun antrenmanda kalçasından sakatlandığı ve Dünya Kupası’nda milli takımdaki yerini alamayacağı, kadro dışı bırakıldığını söyledi.

Teknik direktör Didier Deschamps’da yaptığı açıklamada “Bu Dünya Kupası’nı büyük bir hedef haline getiren Karim için son derece üzgünüm. Fransız takımı için bu yeni darbeye rağmen, grubuma güvenim tam. Bizi bekleyen büyük zorluğun üstesinden gelmek için her şeyi yapacağız” dedi.

ALTIN TOPU KAZANDI

Real Madrid’in Fransız yıldızı Karim Benzema, geçtiğimiz ay Altın Top ödülünün sahibi olmuştu. Benzema, kariyerinde ilk kez Altın Top ödülünü kazanırken, 24 yıl sonra da bir ilkin yaşanmasını sağlamıştı.

Dünya Kupası’nın son şampiyonu Fransa’da, N’Golo Kante, Paul Pogba, Presnel Kimpembe ve Christopher Nkunku da sakatlıkları nedeniyle Katar’a getirilmemişti.

Odatv.com

#dünyakupası sakat Fransa Benzema