Siyasilerden Odatv okuyucularına yeni yıl mesajları

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Odatv okuyucuları için yeni yıl mesajlarını gönderdi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel gönderdiği mesajda, "31 Aralık olmasına rağmen kar yok, yağmur yok. Bu sene güneş var. Ümidim o ki 2022'de de bu ülkedeki tüm insanlar için bolca güneşin açtığı, herkesin yüzünün güldüğü bir yıl olsun. Biz öyle ümit ediyoruz. Bir seçim bekliyoruz. Bu kadar büyük sıkıntıları artık sandık paklar" ifadelerini kullandı.

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise yeni yıl mesajında, "Acısıyla, tatlısıyla bir takvim daha bitti, bir yıl daha nihayete erdi. 2021 yılında çok şey yaşadık, tecrübe ettik. 2022 yılına girerken geleceğe olan inancımız, liderimiz sayın Cumhurbaşkanımıza olan güvenimiz, yeni hedeflerimiz, yeni ufuklarımızla giriyoruz" dedi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da "2021 yılı çok zorlu bir yıl oldu. Bir çok alanda ülkemiz maalesef yine geriye gitti. Özellikle ekonomi konusunda vatandaşlarımızın satın alma gücü düştü, iş insanları döviz kurlarındaki dalgalanmadan dolayı adeta önünü göremez hale geldi. 2022 yılında umarım o arzu ettiğimiz ve beklediğimiz erken seçim gerçekleşir ve ülkemizde iktidar değişikliği olur" diye konuştu.

Odatv.com

CHP