Kılıçdaroğlu’ndan Demirtaş ve Kavala çıkışı… Serbest kalma şartını duyurdu

CHP’nin Van’da düzenlediği belediye başkanları çalıştayı ikinci gününde devam ediyor. Çalıştay’da konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, “Demirtaş’ın, Kavala'nın serbest bırakılması için bize katılacaksınız” dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan Demirtaş ve Kavala çıkışı… Serbest kalma şartını duyurdu

CHP’nin ‘Belediye Başkanları Çalıştayı’ Van’da ikinci gününde devam ediyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında organize edilen çalıştayda 248 il-ilçe belediye başkanı, yaklaşan genel seçimleri değerlendireceği kampa girdi.

Çalıştay’ın ikinci gününde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Burası büyümeye hazır olan bir kent. Van’a kilitlenen bir siyasal anlayış yok, terk edilmiş, dışlanmış durumda. Van’ı büyütmek bizim boynumuzun borcudur. Sınır ticaretinin gelişmesi için elimizden geleni yapacağız. Millet iktidarının iktidarında Vanlılar bölgenin nasıl geliştiğini görecek” dedi.

“Sadece Vanlıların kaderini değil Türkiye’nin kaderini değiştireceğiz” ifadelerini kullanan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Vanlılara seslendi. Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Başkanı Demirtaş’ı ve iş insanı Osman Kavala’yı da konuşmasında anan Kılıçdaroğlu, “Selahattin Demirtaş’ın, Osman Kavala’nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız” diye konuştu.

Odatv.com

Osman Kavala Selahattin Demirtaş Van kemal kılıçdaroğlu CHP