Kılıçdaroğlu'na o sözleri dedi ama... FETÖ geçmişi ortaya serildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, CHP lideri hakkında “Pensilvanya ile görüştü” iddiasını yineleyen Fuat Uğur’un Ulusal Kanal'da bu görüşmelerin tutanakları ve şahitleri olduğunu iddia etmesi tartışmayı alevlendirdi...

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur’un Ulusal Kanal’da Havadis programında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında söylediği sözler tepki topladı. Sosyal medyada Fuat Uğur’un FETÖ geçmişi ortaya serildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, CHP lideri hakkında “Pensilvanya ile görüştü” iddiasını yineleyen Fuat Uğur’un programda bu görüşmelerin tutanakları ve şahitleri olduğunu iddia etmesi tartışmayı alevlendirdi.

Fuat Uğur programda, "devlet içerisinden aldığı istihbarata" dayanarak, “Kılıçdaroğlu-Pensilvanya görüşmelerinin tutanakları ve şahitleri var” ifadelerini kullanınca, geçmişte kendisinin örgüte yönelik attığı övgü dolu tweetler sosyal medyada ortaya çıktı.

Fuat Uğur'un ayrıca FETÖ’nün “cemaat” olduğu dönemde Samanyolu TV’ye çıkıp bugünkü gibi yorumculuk yaptığının da anlaşılması dikkat çekti.

İşte Fuat Uğur’un o paylaşımları:

Kılıçdaroğlu'na o sözleri dedi ama... FETÖ geçmişi ortaya serildi - Resim : 1
Kılıçdaroğlu'na o sözleri dedi ama... FETÖ geçmişi ortaya serildi - Resim : 2
Kılıçdaroğlu'na o sözleri dedi ama... FETÖ geçmişi ortaya serildi - Resim : 3
Kılıçdaroğlu'na o sözleri dedi ama... FETÖ geçmişi ortaya serildi - Resim : 4
Kılıçdaroğlu'na o sözleri dedi ama... FETÖ geçmişi ortaya serildi - Resim : 5
Kılıçdaroğlu'na o sözleri dedi ama... FETÖ geçmişi ortaya serildi - Resim : 6

Odatv.com

FETÖ