İYİ Partili vekilin elini sıktı, MHP'den ihraç edildi

MHP üyesi Hakkı Altuntaş, İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş ile fotoğraf çektirdiği için MHP'den ihraç edildiğini iddia etti.

İYİ Partili vekilin elini sıktı, MHP'den ihraç edildi

MHP Konya İl Teşkilatı'na bağlı Meram İlçe Teşkilatı'nın önceki dönem başkanı olan Hakkı Altuntaş, İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş'la birlikte verdiği fotoğraf üzerine partisinden ihraç edildiğini iddia etti.

Altuntaş, kararı sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

"İşyerimize müşteri olarak gelen, İYİ Parti Konya Milletvekilimiz Fahrettin Yokuş'un elini sıkıp 'hoş geldin onur verdin, her zaman bekleriz' diyerek diğer müşterilerin gelmesine vesile olsun diye her müşteride yaptığım gibi iznini alarak resmini paylaştım.

Bu paylaşımdan dolayı Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman'ın "kesin ihraç istemiyle İl Başkanlığına talep yazısı üzerine il disiplin kurulu tarafından muhalif millet vekilinin müşteri bile olsa elini sıkarken fotoğraf paylaşmam ve 'onur verdiniz' demem" gerekçesi ile Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden çıkarıldığım tarafıma tebliğ edilmiştir."

Altuntaş, sözlerini "Benim hemşehrilerimize hizmetim aynı aşkla ve şevkle halka hizmet hakka hizmet düsturu ile ve yaradılanı yaradandan ötürü sevmek terbiyesi ile her platformda devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" diyerek tamamladı.

İYİ Partili vekilin elini sıktı, MHP'den ihraç edildi - Resim : 1

Odatv.com

iyi parti MHP konya