İmam hatip lisesi yönetiminden CHP'li belediyenin çorbasına engel... Çocuklar almasın diye nöbet tuttu

Öğrencilere ücretsiz çorba dağıtımına başlayan Kadıköy Belediyesi görevlileri, Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi önünde okul görevlileri ve kantincilerin saldırısına uğradı.

Kadıköy Belediyesi'nin öğrencilere yönelik ücretsiz çorba dağıtımı, Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetiminin fiziksel ve sözlü müdahalesiyle engellendi.

İstanbul'da Kadıköy Belediyesi'nin Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi önünde sabah saatlerinde yapmak istediği çorba dağıtımı, okul yönetimi ve kantin işletmecileri tarafından engellendi.

Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’nın paylaştığı videoda, okul yetkililerinin Kadıköy Belediyesi ekiplerine fiziksel müdahalede bulunduğu, tehdit ettiği ve çocukların çorba almasını engellediği görüldü.

Okul yönetiminden bir kişi, çekim yapan belediye personelini, "Kırdırtma kamerayı" diyerek tehdit etti.

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yaşananlara ilişkin bir videoyu, Twitter hesabınan paylaştı.

Odabaşı, “Gün aydınlanmadan yola düşen çocuklarımıza sıcak çorba ikramımız, okul yönetimi ve kantin işletmecileri tarafından engellendi. Çalışanlarımıza sözlü ve fiziksel müdahalede bulunuldu. Tahammülsüzlüklere, engellere rağmen gençlerimizin, komşularımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

O anlar sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Odatv.com

Ekrem İmamoğlu çorba imam hatip CHP kadıköy belediyesi İBB