Müge Anlı'daki DJ Gezgin Mehmet Karahan olayı nedir

‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programında Dj Gezgin olarak tanınan Mehmet Karahan dosyasında yeni gelişmeler yaşandı.

Müge Anlı'daki DJ Gezgin Mehmet Karahan olayı nedir

Manisa’da yaşayan Mehmet Karahan, 2017 yılında şüpheli bir kayboldu. O günden beri kardeşi Mehmet Karahan’dan haber alamayan Fatma Karadağ, ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programına başvurdu. Karadağ, canlı yayında yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu.

“HER GÜN BANYODA YIKADI”

Dj Gezgin olarak tanınan Mehmet Karahan, 2017 yılından beri kayıptı. Kayıp kardeşi için ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programına başvuran Fatma Karadağ, kardeşinin para yüzünden sevgilisi Cemal Durmaz tarafından dövülerek öldürüldüğünü iddia etti.
Olayı, “Kardeşimi öldürdükten sonra çiçekli pijamalarımı giydirdi. Tuvalete oturttu. Kokmasın diye her gün banyoda yıkadı. İçeriye de oda parfümü sıkıyordu. Beni bir süre evden dışarı gönderdi. O sırada kardeşimi halıya sarıp gömmüş” diye anlattı. İki yıl boyunca evde zorla tutulduğunu dile getiren Karadağ’ı yalanlayan belgeleri Müge Anlı ortaya çıkardı.

KADINLARA ŞANTAJ YAPMIŞLAR

6-26 Şubat 2017 tarihleri arasında kardeşinin dövülerek öldürüldüğünü, kendisinin de evde zorla tutulduğunu iddia eden Karadağ’ın hastane kayıtları ortaya çıktı. Karadağ’ın iki farklı muayene kaydını ortaya çıkaran Anlı, ayrıca Karadağ’ın sevgilisi ile iş birliği içerisinde olduğunu aktardı. Anlı, ikilinin kadınlara ilaç içirip çıplak bir şekilde fotoğraflarını çekerek şantajla para aldıklarını ve kredi çektirdiklerini belirtti.

Ortaya çıkan bilgiler dışında canlı yayına bağlanan Karadağ’ın kızı Rukiye Özgüvenç ve damadı Muammer Özgüvenç de Karadağ’ı suçladı. Annesinin ayrıca dayısının cinayetinde de parmağı olduğunu belirten Özgüvenç’i eşi de doğruladı. Karadağ’ın damadı kayınvalidesinin sevgilisi Cemal Durmaz’a evliyken kaçtığını, birlikte dolandırıcılık yaptıklarını ve kardeşinin ölümünden de sorumlu olduğunu iddia etti. Özgüvenç, Mehmet Karadağ’ın cenazesinin de nerede olduğunu bildiğini ileri sürdü.

ALANDA KAFATASI BULUNDU

Bugünkü canlı yayında Karahan’ın öldürüldüğü düşünülen tarlada kafatası bulunduğu belirtildi. Bulunan kafatasının Mehmet Karahan’a ait olup olmadığı ise araştırılıyor. Mehmet Karahan’ın yakınlarından DNA eşleştirmesi için kan örneği alındığı da belirtildi.

Odatv.com

dj gezgin Mehmet Karahan