Ertuğrul Özkök'ün aradığı fotoğrafları Odatv buldu

Ertuğrul Özkök'ün "göremedim" dediği Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve kuzeni Cengiz Er'in birlikte çekilmiş fotoğraflarını Odatv buldu...

Ertuğrul Özkök'ün aradığı fotoğrafları Odatv buldu

Ertuğrul Özkök bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kuzeni Cengiz Er' in de adının geçtiği bir yazı kaleme aldı.

Ertuğrul Özkök yazısında, "Cengiz Er Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kuzenidir. Tahmin ediyorum birlikte fotoğrafları vardır, ama ben göremedim. Bir gazeteci bulursa ilginç olur" diye ifade etti.

Ertuğrul Özkök'ün "göremediği" fotoğrafları Odatv buldu.

SüperHaber TV Genel Yayın Yönetmeni olan Cengiz Er'in değişik tarihlerde kuzeni Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile çekilmiş fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü.

İşte o fotoğraflar:

Ertuğrul Özkök'ün aradığı fotoğrafları Odatv buldu - Resim : 1
Ertuğrul Özkök'ün aradığı fotoğrafları Odatv buldu - Resim : 2

CENGİZ ER KİMDİR

Cengiz Er Rize’nin Mişona köyünde 1966 yılında doğdu. Cengiz Er, ilk, orta ve liseyi Rize’de okuyup 1984 yılında ise Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu'nu bitirdi. TRT’de gazeteciliğe başlayan Er, bu kurumda yaklaşık dokuz sene çalıştıktan sonra Kanal 7’ye haber müdürü olarak geçti. Kanal 7'nin ardından Star TV’ye geçip, burada kanalın haber koordinatörlüğü yaptı. Star TV’den sonra Kanal 24’ün genel koordinatörlüğünü ve genel yayın yönetmeni, aynı zamanda da Star Medya'nın İcra Kurulu üyesi oldu.

Gazeteci Cengiz Er, 2011 yılından itibaren de Turkuaz Medya Grubu’nun haber kanalı, A Haber’in genel yayın yönetmenliğini üstlendi. 2013 yılına kadar bu görevini sürdüren Cengiz Er, 2013 yılının sonlarına doğru A Haber’den ayrıldı. Cengiz Er, A Haber’den ayrıldıktan sonra ise kendi internet sitesi olan Süper Haber’i kurdu.

Odatv.com

Ertuğrul Özkök odatv cengiz er Tayyip Erdoğan