Ayrıldılar

Ertan Süzgün ile YouTube'da program yapan Hande Sarıoğlu'dan sevenlerini üzen açıklama geldi. Ünlü spiker artık programda Ertan Süzgün'ün olmayacağını söyledi...

Ayrıldılar

YouTube'da Ertan Süzgün ile birlikte program yapan spiker Hande Sarıoğlu'dan şaşırtan bir açıklama geldi. Sarıoğlu, Ertan Süzgün ile kavga ettiklerini söyledi.

Ertan Süzgün ile YouTube'da program yapan Hande Sarıoğlu'dan sevenlerini üzen açıklama geldi. Ünlü spiker artık programda Ertan Süzgün'ün olmayacağını söyledi. Kavga ettiklerini belirten Sarıoğlu, artık programa yalnız devam edecek.

Instagram'dan açıklama yapan Sarıoğlu, "Arkadaşlar yeni bölüm yayında ama bir farkla. Ertan’la şiddetli geçimsizlikten dolayı boşandık. Şakasız söylüyorum, bayağı kavga edip ayrıldık, 2022’nin ilk bölümünü çekmek için toplanmıştık ama merkür retrosundan etkilenip dağıldık. Ne yaptınız ne ettiniz Ertan’ı koltuğundan ettiniz, yani HandeKaplı Ertan bitti. Ama ben HandeKaplı olarak tek başıma devam ediyorum.

Covid olduğum için zaten geçen haftayı boş geçmiştik, bu hafta da kavga gürültü derken anlaşamayınca; oturdum koltuğa kendi kendime örgü örüp seçtiğim maçları yorumladım." ifadelerini kullandı.

Odatv.com