Atatürk düşmanı yazar Türkiye gazetesinde

Türkiye gazetesi yeni yazarlarını duyurdu. Yazarlar içinde Atatürk düşmanı Atilla Yayla da yer aldı. Atilla Yayla Fetullah Gülen'e de övgüler dizen isimlerden.

Atatürk düşmanı yazar Türkiye gazetesinde

Türkiye gazetesi yeni yazarlarını duyurdu. "52. yılımızda yeni yazarlarımız geliyor" başlığıyla yapılan duyuruda Prof. Dr. Emre Alkin, Atilla Yayla, Canan Eraslan, Celal Toprak ve Ömer Ekinci yeni yazarlar olarak duyuruldu.

O isimlerden en dikkat çekeni Atilla Yayla.

Atatürk düşmanlığıyla tanınan Atilla Yayla, aynı zamanda Fetullah Gülen'e de destek veren isimlerden.

Atatürk düşmanı yazar Türkiye gazetesinde - Resim : 1

NE YAPMIŞTI

Atilla Yayla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Atatürk'ün meşhur "Ben size taarruz emretmiyorum. Ölmeyi emrediyorum" şeklindeki sözlerine atıfta bulunarak tepki çeken bir paylaşımda bulunmuştu.

Yayla yaptığı paylaşımda, "Emrindekilere ölmeyi emreden bir komutan en başta kendisi gitmelidir. Durum böyle değilse bir problem var demektir." diye yazmıştı.

Atilla Yayla; Deniz Gezmiş’e “ırkçı”, Küba devriminin efsanevi lideri Fidel Castro ve eski Venezüella Devlet Başkanı Hugo Chavez’e “diktatör”, tam bağımsızlık düşüncesine ise “barbarlık” demişti.

Atilla Yayla, 2015'teki Yeni Şafak'taki veda yazısında "Bugün dönüp geriye baktığımda niçin hiç olmazsa 7 Şubat 2012 MİT operasyonunda uyanamadığıma hayıflanıyorum" demişti.

Odatv.com

Atilla Yayla Türkiye Atatürk