TÜRK MEDYASI ODATV’NİN GERİSİNDE KALIYOR

Gündemi sarsan haberlerde her zaman medyanın önünde olan Odatv, son Deniz Feneri haberinde de medyaya iki hafta gibi önemli bir fark attı. Medya...

Gündemi sarsan haberlerde her zaman medyanın önünde olan Odatv, son Deniz Feneri haberinde de medyaya iki hafta gibi önemli bir fark attı.

Medya geçtiğimiz hafta, ikinci Deniz Feneri e.V. davası konusunda “flaş” bir haberi gündemine aldı. Buna göre; Zekeriya Karaman ve Zahit Akman’a, haklarında bir numaralı sanık olarak dava sürecinin başladığına ilişkin olarak resmen tebligat yapılmıştı. Söz konusu haber, 22 Ekim ve o bu tarihi izleyen günlerde manşetlere taşındı, köşe yazılarına konu oldu vs.

Ancak “flaş / son dakika” diye lanse edilen bu haber Odatv okurları için çoktan bayatlamıştı.
Çünkü, Odatv 6 Ekim tarihinde “İŞTE 2. DENİZ FENERİ İDDİANAMESİ” başlığı altında bu konuyu haberleştirmiş, iddianameden kareleri Türk medyasında ilk kez yayınlamış ve davanın seyriyle ilgili bilinmeyenleri açıklamıştı.

Odatv’nin farkını bir kez daha gösteren, İrfan Ergi imzalı bu özel haberi okumak için tıklayınız…

BU DOSYADA GİZLİ TANIK YOK!
Son zamanlarda kimi yazarlar TSK üzerindeki “asimetrik psikolojik harekatın” amacına ulaştığını, dolayısıyla Taraf’ın misyonunun da sona erdiğini yazıyorlar.
Odatv, şimdi artık bu yanıyla tartışılmaya başlanan Taraf’ın medyada hemen ses getiren dosyasını açtı.
Bu gazetenin genellikle gizli tanıklardan gelen ya da “kaynağı belli olmayan” bazı iddia ve dosyaları piyasaya sürdüğü biliniyor. Odatv ise “Taraf” dosyasını gizli olmayan, kimliği belli, gerçek tanıklara dayandırdı. Pazartesi gününden beri yayınladığımız ve iki gün daha sürecek olan bu dosyada, Taraf'ın eski politika editörleri Ahmet Meriç Şenyüz, İnci Hekimoğlu, eski Spor Muhabiri Onur Yazıcıoğlu gazetenin mutfağında neler döndüğüyle ilgili açıklamalarda bulundular. İddialar hakkında Taraf ve Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan’a da cevap hakkı tanıdık, ancak şu ana kadar bir yanıt almadık.

HAFTANIN YORUMLARINDAN SEÇMELER

En masraflı

anti
ODATV 'yi tek geçerim, sayenizde bilgisayar sahibi oldum. Sizin siteye eşimin bilgisayarından giriyordum, tabii oldukça zaman geçiriyordum bu da eşimin pek hoşuna gitmiyordu, sonunda bana bilgisayar almak zorunda kaldı. Size teşekkür borçluyum. Hepinizi çok seviyorum, hep varolun. (ODATV YAZARLARI LOZAN PARKI'NDA NE KONUŞTU?)

En güldüren
pakpak
daha da oda tv okumam :(((( (BAŞBAKAN ODATV'Yİ "SIK KULLANILANLAR"A EKLEYECEK)

En hazırcevap
asenabn
Cesedi yakışıklı olsun, diye (!) (TÜRKİYE’Yİ NEDEN “PARLATIYORLAR?” )

En felsefi
ochychernye
Şiveli konuşanlar değil, şiveli düşünenler ülkeye zarar verir. (BDP KİME YAKLAŞIYOR?)

En beterin beteri var dedirten
Hasan Tevfik
Sn. Yılmaz Özdil biz yine de Allah beterinden korusun diyelim. Ya "Evet" oyu veren herkese araba almaya kalksalardı?.. (HSYK’YA “FRANSA ÖRNEK” DEDİLER)

En nasihat dinlemeyen
GÜLLL
bir tane doğururum; koyun olacağına çoban olur ... (ÇOCUKLARI ERDOĞAN’I DİNLİYOR MU)

En şaşkın
SOBACI
Haber başlığına bakar bakmaz aklıma: "Sifonu çekmeyin" demiştir diye geldi. Ama o "Türkiye'de basın özgürlüğü var" demiş!!!!!!!! Ne yapsam bilmem ağlasam olmuyor,gülsem yakışmıyor. Şaşkınım velhasıl.SAĞOLASINIZ "EVETÇİ"LER. (BAĞIŞ TÜRKİYE’Yİ İSTEMEYEN ÜLKELERE NE DEDİ)

En haklı soruyu soran
kawjder
türban dini vecibe ise, neden 1967'den önce kimse uymuyordu? türban takamadan ölmüş müslüman kadınlar sırf bu yüzden cehenneme mi gidecekler? diyanet acil cevap ver. (TÜRBAN TARTIŞMASINDA ÇARŞAF NİYE YOK?)

En açık sözlü
babaşirin
Yorumları okuyunca şaşırdım kaldım. Yüzde ellisekiz oyu herhalde ben verdim . vay anasını . ben de ne kadar öküzmüşüm ki..... (HANGİ ÖRGÜTE ÜYE ÇIKTI?)

En kelime oyuncusu
Fehmiye
Onlara zaten aydın değil, BAYDIN yeter artık diyoruz.. (AYDIN DEYİNCE AKLINIZA KUŞUM AYDIN GELSİN BUNLAR GELMESİN)

Odabudsman
Odatv.com

odabudsman arşiv