ŞİVAN PERVER KİME GÖZ KIRPTI KİMLE ANLAŞTI

Haberi biliyorsunuz: Şivan Perver, Almanya’nın Köln Kenti’ne gelen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın kaldığı otele gidip görüştü....

Haberi biliyorsunuz:

Şivan Perver, Almanya’nın Köln Kenti’ne gelen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın kaldığı otele gidip görüştü.

Çünkü bir önerisi vardı:

Açılıma katkı sağlamak için TRT Şeş’ten naklen yayınlanmak üzere, bir filarmoni orkestrasıyla konser vermek..

“TRT Şeş’te her gün benim bir türküm okunuyor. İzninizle ben daha büyük ve anlamlı projeyle vereyim mesajımı. Müziğimi bir filarmoni orkestrası ile birlikte seslendireyim. Londra Filarmoni olur, Berlin Filarmoni olur, Paris veya Köln de olur. Artık hangisinin takvimi ve salonu uygunsa onunla veririm konserimi, TRT Şeş de naklen yayınlar.”

Güzel.

Ancak bundan bir süre önce aynı Şivan Perver Almanya'da CHP milletvekillerine ne dedi biliyor musunuz:

"AKP çok peşimden koşuyor. Hatta Başbakan Erdoğan kaç kez haber gönderdi, 'gelsin konser versin" diye. Bunlara itibar etmedim. Benim için önemli olan Kemal Kılıçdaroğlu liderliğindeki CHP'dir. Beni çağırın hemen geleyim, İstanbul'da konser vereyim."

Şivan Perver daha dün CHP'lilere "AKP'den beni kurtarın" derken birkaç hafta sonra koşa koşa Bülent Arınç'ın oteline gidip "TRT Şeş için konser vermek istiyorum" sözleri bazı CHP'liler için şoke oldu.

Ama...

CHP'lilerin anlamadığı şuydu:

Şivan Perver böyle biriydi. sanatçılığı başkaydı ama kişiliği...

Neyse...

Şivan Perver AKP'ye hayırlı uğurlu olsun...

CHP aslında büyük bir sorundan kurtuldu; Şivan Perver'i bir tanıyan bir de tanımayan pişmandır çünkü!

PKK bile baş edemedi bu Şivan Perver'le...

Ayhan Bozkurt

Odatv.com

Şivan Perver bülent arınç arşiv