Sınıfta öğrencilerin önünde öğretmene öldüresiye dayak

Kayseri'de elinde bıçakla sınıfa giren 7. sınıf öğrencisinin yakınları, matematik öğretmenini darp etti...

Kayseri'de elinde bıçakla sınıfa giren 7. sınıf öğrencisinin yakınları, matematik öğretmenini darp etti.

Kayseri'de Hacı Mustafa Gazioğlu Ortaokulu'nda "sorunlu" bir öğrenci olduğu iddia edilen ve daha önce de disipline gittiği ileri sürülen H.İ.Ç.'nin yakınları, bugün sabah okula gelerek matematik öğretmenini darp ettiler.

Dün, öğrenciyle öğretmen arasında bir pürüz yaşandığı belirtilirken, bugün sabah ilk dersle birlikte öğrencinin yakınları olduğu iddia edilen iki kişinin sınıfa girerek öğretmeni, önce tehdit edip, ardından da öğretmene şiddet uyguladıkları ifade edildi.

VELİ TUTUKLANDI

Öğretmeni darp eden kişilerden birinin elinde bıçak da olduğu ileri sürülürken, öğretmen H.S'nin, öğrencilerinin gözü önünde darp edildiği ifade edildi.

Olay, Kayseri'de tartışmalara neden olurken, darp olayıyla beraber, öğretmenin kolunun ve elmacık kemiğinin kırıldığı, öğretmenin rapor aldığı ve tutanak tutup şikayetçi olduğu ifade edildi.

Şikayet edilen veli tutuklandı.

Öte yandan, darp edilen öğretmene ulaşılamadığı ve evine çekildiği aktarıldı.

Odatv’ye konuşan okuldan başka bir öğretmen ise yaşananlarla ilgili olarak şunları söyledi:

“Bu olayın bu şekilde kalmaması, mağdur olan öğretmenin mağduriyetinin giderilmesi, bu şekilde sürekli velilerin okulu basıp, böyle öğretmenleri taciz etmesi, bunlara neden olan şeylerin araştırılıp, ona göre davranılması gerektiğini düşünüyorum. Bu şekilde sınıf basma, öğretmene şiddet, daha önce bu şekilde okulda yaşanmamıştı."

Ayrıca konuyla ilgili olarak ulaştığımız okul müdürü Harun Çelebi, öğrenci hakkında soruşturmanın başlatıldığını ifade etti.

Hakan Erol

Odatv.com

kayseri bıçaklı saldırı matematik öğretmeni arşiv