Savcı Celal Kara Cemaatçi hakim ve savcıları harekete geçirdi

17 Aralık operasyonu savcılarından Celal Kara'nın açıklamaları yargı camiasını hareketlendirdi....

17 Aralık operasyonu savcılarından Celal Kara'nın açıklamaları yargı camiasını hareketlendirdi. Adliye koridorlarında Cemaat'e yakınlığıyla bilinen hakim ve savcılar bu açıklamaları gündeme getirirken, internet ortamında da sert açıklamalar dikkat çekti.

Yargı mensuplarının resmi sitesi adalet.org'ta hakim ve savcılar sert tartışmalara tutuştu. Adana ve Reyhanlı'da MİT TIR'larını durduran savcılardan Yaşar Kavalcıoğlu ile Prof. Dr. Rennan Pekünlü'ye ceza veren Hakim Yahya Kesim'in paylaştığı mesajlar dikkat çekti.

MİT TIR'larını durduran savcılardan Yaşar Kavalcıoğlu, 17 Aralık operasyonuna ilişkin süren tartışmada Savcı Celal Kara'ya destek çıkarak "Ne yani! fırtınaya yakalanmayalım diye yolumuzu mu değiştirseydik. Ne yani! soytarılar fink atsın diye yollarına gül mü dökseydik" yorumunda bulundu.

Prof. Dr. Rennan Pekünlü'ye üniversitede türban yasağını uyguladığı için ceza veren Hakim Yahya Kesim ise aynı tartışma sürerken "Bazı bakanlar gibi Acem oğlanının..!!!!!!" şeklinde mesaj paylaştı.

Hakim Kesim'in bu mesajı AKP'li Bakan ve Milletvekillerinin İran'da mu'ta nikahı kıydığı yönündeki iddiaları akla getirdi.

Hakim Turgay Başkan da "Helal olsun sana Celal Kara" diyerek tartışamaya dahil oldu.

Savcı Evren Özmen ise "Son karar , vicdanların, en sonunda, Allahın" mesajını paylaştı.

Savcı Celal Kara Cemaatçi hakim ve savcıları harekete geçirdi - Resim : 1
Savcı Celal Kara Cemaatçi hakim ve savcıları harekete geçirdi - Resim : 2

Caner Taşpınar

Odatv.com

celal kara arşiv