ODATV ÖDÜLÜNÜ ALDI

Odatv, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) 2009 Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri kapsamında “övgüye değer internet haber sitesi” ödülüne layık...

Odatv, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) 2009 Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri kapsamında “övgüye değer internet haber sitesi” ödülüne layık görülmüştü. Ödül töreni, dün (15 Haziran 2010) Maslak Sheraton Oteli’nde yapıldı. CNN TÜRK Spikeri Başak Şengül’ün sunumuyla yapılan geceye; TGC üyelerinin yanı sıra, medyadan da birçok isim katıldı.

Odatv adına ödülü ve onur belgesini alan genel yayın yönetmenimiz Barış Pehlivan, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“İnternet haberciliğine farklı ve özgün bir soluk getirmeye çalışıyoruz. Bu gündem yoğunluğu içinde gözden kaçırılan/unutturulan olaylara dikkat çekiyoruz. Tüm bunları yaparken, büyük baskılarla da karşılaşıyoruz. Tek amacımız doğru ve özel haberi ortaya koymak. Bu ödül gösteriyor ki; doğru yoldayız. Layık gören herkese, tüm ekip arkadaşlarım adına teşekkürler…”

Tören sonrasında fuaye salonunda yaptığımız sohbetlerde, Odatv’nin birçok aktif takipçisiyle tanıştık. Odatv ile ilgili düşünceleri bizi hem mutlu etti hem de sorumluluklarımızı bir kez daha hatırlattı.

Bu arada; röportaj dalında ödüle layık görülen Hürriyet yazarı Ayşe Arman yurtdışında olduğu için, ödülünü kayınvalidesi halkla ilişkiler uzmanı Betül Mardin alacaktı. Ancak Betül Mardin, düşüp ufak bir sakatlık geçirdiği için törene gelemedi. Arman’ın ödülünü Hürriyet Yayın Koordinatörü Fikret Ercan aldı. Betül Mardin’e acil şifalar diliyoruz.

HAFTANIN YORUMLARINDAN SEÇMELER

En Anayasa delme hatırlatması
Murat Kemal
"Anayasa'yı bir kere delmekle birşey olmaz" diyen mühendislerden,"Anayasa mahkemesi kararlarını iplemeyelim" diyen hukukçulara geldik, 25 yılda eğer aklımızı başımıza almaz isek "Anayasa, manayasa anlam kardeşim ,ister asarım ister keserim" diyebilecek başkanları başımıza seçeriz. (YARGIÇ MI ŞOVMEN Mİ?)

En ulaştırmacı
no defacto
Tek bir bakanlıkla iyi organize olmuş işler bunlar. Bravo doğrusu! Her türlü ulaştırıyor. Sanal alemde randevulaşıyorsun sonra da uçağa atlayıp buluşuyorsun. Entegre ulaştırma sistemi, hem de mil puanla! (BİNALİ YILDIRIM'IN UKRAYNALI ESKORT KIZLARLA NE İLGİSİ VAR)

En ciddi
FETTAN HOCA
Yargıç yargıç! Şovmen olmak için ciddi adam olmak gerekir ve de akıllı! (YARGIÇ MI ŞOVMEN Mİ?)

En tekerlemeci
Demirtaş
Ağlarsa Arınç ağlar, Osman Can yalan ağlar. (OSMAN CAN DARBEYİ Mİ MEŞRULAŞTIRIYOR)

En inek sütü tahlilcisi
Zakir
İneklerin süt verimi değil de verdikleri süt artmış. Yani ‘inekler’ önceki iktidar döneminde iyi sağılamıyor muymuş? Yoksa bu iktidar, ‘ineği’ kandırıp buzağısının sütünü de mi alıyormuş memesinden? Ya da ‘inekler’ daha uzun süre mi sağılıyorlarmış; ücretlilerin çalışma sürelerinin uzatılması gibi? ‘İnekler’ politik davranıp, daha evvel sütlerinin bin doksan yedi litresini laiklerden saklamış olabilir mi? İnek, süt ve iktidar meselesi açıklanmaya muhtaç bir mesele sanırım (BLÖF YAPMAYACAKSIN!)

En kahve kültürü sahibi
serserize
Bu hükümet zamanında ne satrançtır, ne de tavla... Pişti oldu Pişti... (DIŞ POLİTİKA SATRANÇ MIDIR TAVLA MI?)

En oyun meraklısı
telepinu
dış politika satrançtır, ABD oyuncu İsrail oyuncu Rusya oyuncu AB oyuncu Tayyip piyon Davutoğlu fildir. Tayyip düz gider çapraz bizi yerse yer başka hamlesi olmaz Davutoğlu çapraz zik zak çizer onunda ne yaptığı pek anlaşılamamıştır. Bi de bu arkadaşlar alttan mıknatıslıdır yapışıp bırakamazlar tahtayı. piyon tahtanın öbür ucuna varıp vezir olacağını sanır nitekim iç ve dış politikada mat olmaya mecburdurlar . dış politika tavla ise bunlar zardır. 3 atarlar 5 atarlar hep atarlar ama bir kapı dahi alamaz kırık verip mars olurlar elalem marsa gider bizimkiler allaha emanet (DIŞ POLİTİKA SATRANÇ MIDIR TAVLA MI?)

En kurs tavsiye eden
ulus
Video'nun altında ingilizce öğrenmek için kursa gitmek şart değil diye de yazıyor. Bi tıklasaydın be Fatih hoca (O SÖZLER DİLLERE DÜŞTÜ)

Odabudsman
Odatv.com

odabudsman arşiv