Odatv Galatasaray kulislerinden bildiriyor: Fatih Terim - Burak Elmas krizinin perde arkası

Can Özçelik yazdı...

Türk spor medyasının yakından tanıdığı bir isim olan Serdar Güzelaydın’ın son dönemde yeniden gündeme geldi. Galatasaray, Beşiktaş yöneticileriyle yakın olan Serdar Güzelaydın bir dönem de Futbol federasyonunda görev aldı.

Daha önce de Galatasaray Sportif A.Ş’de yöneticilik yapan ve adı sık sık tartışmaların merkezinde olan Serdar Güzelaydın, Galatasaray’ın her kriz döneminde spor medyasının gündemine geliyor.

Serdar Güzelaydın, Galatasaray’ın üst üste puan kaybettiği dönemde yeniden gazetecilerle bir araya geldi.

Galatasaray’ın mağlup olduğu Adana Demirspor maçının ardından sarı kırmızılı takımı takip eden basın mensuplarıyla yemekte buluştu.

İddia şu: “Serdar Güzelaydın, Galatasaray’ı dizayn etmek için düğmeye bastı.”

Amaç ne sorusuna da yanıt şöyle:

“Mart ayında yapılacak olan Galatasaray Genel Kurulu’nda Burak Elmas yönetiminin idari veya mali açıdan ibra edilmesini engellemek. Eğer yönetim ibra edilmez ise bir ay içinde seçime gitmek zorunda kalacak.

Serdar Güzelaydın, Burak Elmas ile Fatih Terim arasındaki krizi derinleştirmek için medya ile buluşmalar yapıyor.”

Peki kim bu Serdar Güzelaydın?

Şöyle bir Google araması yapıldığında hakkında çokca haber çıkan Serdar Güzelaydın için Rıdvan Dilmen ve Fatih Altaylı’nın ilginç tespitleri var.

Rıdvan Dilmen, Serdar Güzelaydın’ı “Fatih Terim’in Milli Takımdan ayağını kaydıran isim” olarak tarif ediyor.

Fatih Altaylı da Serdar Güzelaydın için “Bir gün Beşiktaş'tan, bir gün Galatasaray'dan, bir gün Trabzon'dan çıkmaya çalışıyor” yorumunu yapıyor.

Serdar Güzelaydın, Beşiktaş eski Başkanı Fikret Orman’ın da yakın arkadaşı.

Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de yayınlanan Spor Saati programında da

Güzelaydın için şu bilgileri veriyor:

“Galatasaray'da alışık olmadığımız bir güç simsarı çıktı. 'Benim 140 tane Mektepli oyun var' diye dolanan Mektepli olmayan Serdar Güzelaydın.. Ortalıkta geziyor. Mektepli bir takım gençlerin oyunu sağa sola pazarlamaya çalıştığını duyuyoruz. Hangi hakla hangi niyetle? Galatasaray bunu nasıl kabul eder bilmiyoruz. Serdar Güzelaydın Galatasaray'da ne Mekteplileri ne mektepsizleri temsil eder. Yıllarca Beşiktaş'ın başkanının yanında dolaşmış bir isim olarak Galatasaray'daki varlığı çok garip. Dursun Özbek'i desteklediğini, akıl hocası olduğunu biliyoruz. Yine ortada geziyormuş. Galatasaray'da kim bu arkadaşla beraber olursa garanti ederim ki seçimi kaybeder."

FETÖ’NÜN TÜRKÇE OLİMPİYATLARINA KATILDI

Odatv, 2018 yılında “Kim bu Galatasaray’ın yeni yöneticisi Serdar Güzelaydın” başlıklı yaptığı haberde önemli bilgiler vermişti. Haberde, Serdar Güzelaydın’ın 2008 yılında FETÖ’nün Türkçe Olimpiyatları'na katıldığı belirtilirken, TRT’ye iş yaptığı yıllara mercek tutulmuştu. Odatv haberinde şöyle denilmişti: “Serdar Güzelaydın, TRT’ye FETÖ’cülerin en çok girdiği İbrahim Şahin’in başkanlığı döneminde işler yaptı.”

Şimdi gözler Galatasaray yönetiminde bakalım kriz nasıl aşılacak…

Can Özçelik

Odatv.com

burak elmas Serdar Güzelaydın Fatih Terim Galatasaray