Ne giyseler yakışıyor… Dizi gibi aile: Beckhamlar

Elif Aktuğ yazdı...

Yeni yıl ruhunu ve heyecanını yaşadığınıza emin olmak isterdim, nereden çıktığı belirsiz sağlı sollu kroşeler yemiş gibisiniz farkındayım, "bugünü de atlattık şükür" diyerek giriliyor yeni yıla, ne acayip zamanlar. Türkiye'de şunu çok özlediğimi hemen söylemeliyim; alışveriş merkezlerindeki acayip süslemeleri ve külkedisinin balkabağı arabasını andıran ışıklı dandik arabanın içindeki noel baba heykelinin elini tutarak poz veren yurdum insanlarını... Süslenmiş yılbaşı ağaçlarına saldırmak isteyen Don Kişot ruhlu dayıları, teyzeleri bile özledim.

Günlük sayıları yüz bini geçen kovid rakamlarına rağmen burada kapanma olmayınca, son iki yılın acısını çıkarıyor İngilizler, her yer dolu, çarşılar, restoranlar, pub'lar. Kulaklarını tıkamış durumdalar, olası bir karantina döneminden bahsediliyor çünkü. Geçen hafta kraliçemiz Elizabetimiz noel yemeğini iptal edince, eyvah demiştim, geliyor gelmekte olan.

Büyük ihtimalle, yeni yılla birlikte bir miktar artıracaklar tedbirleri. Üçüncü doz aşılar günde birer milyon birer milyon yapılıyor, Omicron o denli öldürücü değil anlaşılan, vaka sayısı çok, vefat sayısı az.

Ama Omicron'dan sonra neyle karşılaşılacak, ilaç/aşı ne kadar etkili, doğrusunu bilen yok.

AİLE FOTOĞRAFI MORAL OLDU

Prens Harry'nin Instagram hesabından paylaştığı aile fotoğrafı büyük moral oldu ama, özellikle Lilibeth'in ilk kez paylaşılan görüntüsü. Kızının adını hem kraliçeye ithafen Lilibeth, hem de kayınvalidesine hürmeten Diana koyan Meghan artık eskisi kadar antipatik bulunmuyor. Meghan oğlanı doğurduğunda, acep kime benzeyecek diye dertlenen Charles amcanın yüzü gülmüştür artık. Oğlan, babasından da ginger baksanıza, bildiğin kızıl ötesi saçları.

Ne giyseler yakışıyor… Dizi gibi aile: Beckhamlar - Resim : 1

BECKHAM AİLESİ

David ve Victoria, evlatlarıyla poz verirdi eskiden ama oğlanlar büyüdü, sevgilileriyle geziyor, aile fotosuna girmemişler, ama belki haftaya falan bir araya gelirler. Beckhamların son paylaştıkları fotoğrafta Davidimiz, karısına jest olsun diye midir nedir, spiceworld yazan bir kazak giymiş, adama ne giyse yakışıyor arkadaş!

Ne giyseler yakışıyor… Dizi gibi aile: Beckhamlar - Resim : 2

Victoria desen hala bildiğin taş, dünyanın en iyi çifti hala bu ikisi, goal couple deniyor ya, hah işte ondan. 22 yaşındaki büyük oğlan Brooklyn, şef olmak üzere. Mutfağa ve yemek pişirmeye olan ilgisini çektiği ve yayınladığı videolardan izliyoruz, cookwithbrooklyn etiketiyle bakarsanız merak ettiyseniz. Kız arkadaşı Nicola Anne ile evlenme hazırlığında, bir romantik çocuk ki sormayın... Romeo Beckham topçu oldu, babası gibi sabah akşam futbolda, bu da Mimi diye bir kıza aşık. Cruz var bir de, ay ne çok çocuk yapmışlar, sıkıldım anlatmaktan.

Ne giyseler yakışıyor… Dizi gibi aile: Beckhamlar - Resim : 3
Ne giyseler yakışıyor… Dizi gibi aile: Beckhamlar - Resim : 4

Aa dur, bir de David'in babası var, onu da anlatayım, 14 Aralık'ta evlendi amca, Hilary diye bir hanımla. David'in annesinden 2002'de boşanmıştı; 73 yaşındaki Ted Beckham, kendisinden 10 yaş küçük Hilary Meredith ile evlendi bu kez, Brooklyn hariç tüm aile Londra'da törendeydi. Cicianne Hilary çok tanınmış ve büyük bir servete sahip avukatlık şirketinin ortaklarından. Babasının sağdıcı David'di elbette, takım elbise nasıl yakışıyor, bir de ona bakın...

Masal gibi izliyorum ben bunları ne yapayım.

Ne giyseler yakışıyor… Dizi gibi aile: Beckhamlar - Resim : 5

Kızları 10 yaşındaki Harper ve Cruz evde olur Noel yemeğinde, daha 16 yaşında Cruz nereye gidecek Allah Allah; işte onlarla ve köpekleriyle yaşıyorlar mutlu mesut.

Tüm bunları takip etmek ve bilmek nasıl kafa yoruyor farkında mısınız; yorsun varsın ben eğleniyorum, siz de okuyun kafanız dağılsın diye çabam.

Beckhamlarla ilgili varsa soru, sorun çekinmeyin, bitmeyen dizi gibiler, daha çocuklar evlenecek, bunlar büyükanne büyükbaba olacak, bitmeyecek bu hikayeler, asla. Şunu düşünmüyor da değilim, hiç mi dertleri yok, hiç mi sıkıntıları olmuyor, kavga etmiyorlar, hastalanmıyorlar? Android aile Beckhamları takibe devam, yazmaya devam...

Elif Aktuğ

Odatv.com