Miss Universe'te gözler onda olacak... Cemrenaz Turhan Odatv'ye konuştu

Odatv adına kendisi ile oldukça hoş bir telefon görüşmesi gerçekleştirdim. Güzel mesajlarını iletmemi istedi...

2021 Miss Universe yarışmasının 70. yılı ve yarışma İsrail’in en güney noktası ve tatil cenneti olan Eilat şehrinde yapılıyor.

Yarışma alanı ise Eilat limanında inşa edilen bir dev çadırda gerçekleşecek.

Yarışma 12 Aralık’ta gerçekleşecek.

Gecenin sunuculuğunu Amerikalı ünlü TV sunucusu ve oyuncu Steve Harvey gerçekleştirecek.

Yarışmaya 80 ülkeden genç kız katılıyor. Kimin güzel seçileceği tabii ki henüz belli değil ancak bu konuda da oldukça fazla spekülasyonlar ve belki de bahisler bile mevcut. Tayland ve Hindistan güzelleri favoriler arasında. Türkiye güzeli ise en ilgi çekici adaylardan biri…

Adı: Cemrenaz Turhan

Odatv adına kendisi ile oldukça hoş bir telefon görüşmesi gerçekleştirdim. Son 10 gündür soğuk algınlığı sebebi ile evden çıkmıyorum ve şayet iyi olsaydım bu yarışmayı izlemek için yaklaşık 400 kilometre ötede olan bu güzel tatil yöresine eşimle beraber giderdim.

Telefonda kendisine “İsrail’e hoş geldin” dedim ve Odatv yazarı olduğumu belirttim çok memnun oldu ve hayret etti. Kendisinin de İstanbul’da oturduğunu ailesinin de korona yüzünde yarışmaya gelemediklerini belirtti. İsrail’i çok beğendiğini Türkiye’ye çok benzediğini yemekleri insanları ile çok benzer olduğunu ifade etti.

Ben de bundan sonra burada da bir ailesi olduğunu bilmesini belirttim. Çok teşekkür etti ve kendisine de yarışmada başarılar temenni ettim. Cemrenaz için oylama yapabilmek adına bir uygulama indirebilirsiniz. Bunu becerebilirseniz oy vermezlik etmeyin lütfen. Cemrenaz da “Bana oy vermeyi unutmayın” mesajını iletmemi istedi.

Yolun açık olsun Cemrenaz…

Rafael Sadi

Odatv.com

OdaTv