İnanılır gibi değil ama gerçek... Jennifer'ın elbisesiyle yıkıldı ortalık

Elif Aktuğ yazdı...

Ben Venedik'te kalmıştım geçen hafta, aynen bıraktığınız yerdeyim. Film festivali bitti, ödüller verildi. Altın Aslan kimlere gitti hemen anlatacağım ama festivalin son günü, şapşik sevgilisiyle poz veren Jennifer Lopez ve kıyafetlerinden bahsetmem lazım.

Venedik'e Eylül başında havanın 35 derece olduğu gün kafasında şapka, yere kadar uzanan paltosuyla adım atan Jennifer Lopez, nihayet kendine geldi ve şanına yaraşır kıyafetlerle çıktı kameraların karşısına. Açıkça söylemem gerekirse, bulsam bir kaşık suda boğmak istediğim bu sevimsiz çift, an itibarıyla dünyanın en çok konuşulan çifti. Ben ile Jen, kameralar karşısında öpüşüp koklaşırken, Balık Ayhan kılıklı eski sevgilisi Alex Rodriguez ne alemdeydi merak içindeydim, hemen baktım postlarına, yok oralı bile değil. Kızıyla falan geziyor, okullar açıldı onun derdinde adamcağız. Ha bir de Jennifer gibi bir kadın bulmadan ortalığa çıkmaz, aslında bu porselen dişli abi, daha önce de Kate Hudson, Cameron Diaz gibi şahane kadınlarla birlikteydi, aranıyordur muhtemelen. Söylenen o ki Madonna ile de Demi Moore ile de aşna fişa olmuştu. Ben Madonna kısmına inanmıyorum doğrusu, kraliçenin tipi değil Alex, yaşlı bir kere. Madonna ne yapsın 50 yaşında adamı?

İnanılır gibi değil ama gerçek... Jennifer'ın elbisesiyle yıkıldı ortalık - Resim : 1

20 YIL SONRA KIRMIZI HALIDA POZ VERİLDİ

Neredeyse 20 yıl önce 2003'te Jennifer ve Ben Affleck, sinema tarihinin en kötü filmlerinden biri olarak kabul edilen Gigli için kırmızı halıdaydılar.

Tamam bu ikisini de sevmiyorum, ama haklarını teslim etmem lazım, Venedik'te salınırken pek güzeldiler. Hala Ben Affleck'te de Jennifer'da da yapmacıklık ve sahte gülüşler sinyali alıyorum ama bana çakılan sinyalden kime ne? Projeler üzerine kurulu dünyada, zaten kendisi de proje olan Jennifer'ın aşkı mı sahici olacak?

Sahici olan şeylere bakalım, kadının vücudu şahane, inanılır gibi değil diyeceğim ama gerçek. O vücut için kaç kişi çalışıyor, kadın ne kadar emek veriyor haberiniz var mı? Aman dur pazartesi spora başlayacağım diye oturup su böreği yemiyor kanepede, hayatını buna adamış, eh elbette sonuçlar da ortada.

Venedik Film Festivali'nde cuma akşamı 49 yaşındaki Ben Affleck'i hem yazdığı hem oynadığı 'The Last Duel'in galasına katıldılar. İddiasız sıradan bir smokin takım giymişti Ben Affleck, Dolce and Gabbana imzalı. Ayakkabısı Louboutin "greggo" modeliydi. Arabadan önce kendisi indi, poz verdi, flaşlar patladı bir bir, ama döndü arabanın kapısını açtı ve ta taaaa Jennifer indi arabadan beyaz elbisesiyle, önü neredeyse olmayan beyaz elbisesiyle. Yıkıldı ortalık...

İnanılır gibi değil ama gerçek... Jennifer'ın elbisesiyle yıkıldı ortalık - Resim : 2

HERKESTEN ROL ÇALDI JENNIFERIMIZ

Galaya katıldılar dedim ya, ben mesela The Last Duel'in başrol oyuncusu olsam, yeminle sinirden ölürdüm. Filmin kadın başrol oyuncusu Jodie Comer'ın neredeyse fotoğrafı bile yer almadı medyada! Şaka gibi. Aslında film yıldızı isen sade ve klas giyiniyorsun hepsi bu. Jodie Alaia marka elbisesiyle harikaydı.

İnanılır gibi değil ama gerçek... Jennifer'ın elbisesiyle yıkıldı ortalık - Resim : 3

Elbise diyordum, Georges Hobeika'ya ait krep saten bir tasarım giymişti Jennifer'ımız. Cartier takıları efsaneydi, saç makyaj falan zaten kusursuzdu zaten. Jimmy Choo marka platform gümüş rengi ayakkabı giymişti. Ha bu eğer Jennifer'ın oynadığı bir film olsa bu elbiseyi asla giymezdi ona eminim, fazla "fazlaydı" elbise. Film yıldızı elbisesi değil ama şov kızı elbisesiydi, başardı ilgi odağı olmayı, işi ne zaten?

Gelelim festival sonuçlarına, 78. Film Festivali Lido'nun Sala Grande salonunda yapıldı tören. En iyi film dalında Altın Aslan Audrey Diwan'ın yönetiği L'evenement'in oldu. Yönetmen olarak Jane Champion taçlandırıldı, "The Power of the Dog' ile. En iyi erkek oyuncu 'On the Job: The Missing 8' filmiyle John Arcilla, en iyi kadın oyuncu da Penelope Cruz seçildi. 'Parallel Mothers'daki rolüyle zaten Penelope kazanır diyorlardı.

İnanılır gibi değil ama gerçek... Jennifer'ın elbisesiyle yıkıldı ortalık - Resim : 4

Penelope Cruz ve yetenekli beyi Javier Bardem, Jen ve Ben antipatiğinden çok daha seksi ve etkileyici bir çift ama dünya magazini onlarla ilgilenmiyor. Penelope sıkıcı Chanel ve YSL elbiseleriyle poz verdği sürece de olmayacak gibi, festivalin en rüküş kadını diye yazdılar, üzüldüm gerçekten. Bir tek ayakkabıları muhteşemdi, iki ayrı elbiseyle de aynı ayakkabıyı giymişti zaten, bayıldım.

İnanılır gibi değil ama gerçek... Jennifer'ın elbisesiyle yıkıldı ortalık - Resim : 5
İnanılır gibi değil ama gerçek... Jennifer'ın elbisesiyle yıkıldı ortalık - Resim : 6

Tamam magazincilerin gözbebeği değil Penelope ama aldı mı ödülü aldı, yetmez mi bir oyuncu için, yeter de artar; göğsü göbek deliğine kadar uzana dekolteye ihtiyacı var mı; yok tabii.

Son olarak oyuncu Maggie Gyllenhall'ın en iyi senaryo ödülü aldığını da ekleyeyim, Venedik film festivali jürisi 'The Lost Daugher'ı da eli boş göndermedi festivalden.

Maggie'nin ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu ve senaryosunu yazdığı filmde Olivia Colman ve Dakota Johnson rol alıyor. Çok izleyecek film var, hepsi gelsin tek tek, bari kışı zevkli geçirelim...

İnanılır gibi değil ama gerçek... Jennifer'ın elbisesiyle yıkıldı ortalık - Resim : 7
İnanılır gibi değil ama gerçek... Jennifer'ın elbisesiyle yıkıldı ortalık - Resim : 8

Elif Aktuğ

Odatv.com