İŞTE ODATV’NİN GÜCÜ

Odatv’nin özel haberlerinin Meclis’te sık sık soru önergesi olduğunu biliyorsunuz. Geçen hafta da yine iki haberimiz Meclis’te hükümete soru olarak...

Odatv’nin özel haberlerinin Meclis’te sık sık soru önergesi olduğunu biliyorsunuz. Geçen hafta da yine iki haberimiz Meclis’te hükümete soru olarak soruldu. CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk’ün verdiği soru önergelerinde, “BAŞBAKAN ERGENEKON SAVCISIYLA KAÇ DEFA GÖRÜŞTÜ?” ve “SİZ BİZİMLE DALGA MI GEÇİYORSUNUZ” başlıklı haberlerimiz kaynak gösterildi.
(Soru önergeleriyle ilgili haberimiz için tıklayınız...)

FACEBOOK’TA BEĞENDİNİZ Mİ?

Bir süredir; popüler paylaşım sitesi Facebook’la ilgili 2 eklentiyi sayfalarımızda görüyorsunuz. Facebook’ta hesabı olan okuyucularımız, bu özellikler sayesinde haberlerimizi beğenip, diğer arkadaşlarıyla paylaşabilirler. Bir yandan da http://www.facebook.com/odatv adresi üzerinden Odatv sayfasını beğenerek, haberlerimize Facebook üzerinden de erişmek kolaylaştı. Bu özellikler sayesinde Facebook’tan görüp, Odatv’ye ilk kez giren arkadaşlara hoş geldin diyoruz. Kıdemli okurlarımıza ise; Facebook özelliklerini kullanmalarını öneriyoruz.

YORUMCULARA HATIRLATMA

Odatv haberciliği kadar, okur yorumlarının düzeyiyle de övülen ve övünen bir sitedir. Ancak, son zamanlarda birçok yeni okuyucu ve yorumcu kazanmamız nedeniyle, kıdemli yorumcularımızdan özür diliyor ve yeni gelen okurlarımıza yorum yayınlama kurallarımızı hatırlatmak istiyoruz.
Yasalara göre suç olan veya hakaret kapsamına giren yorumları yayınlamıyoruz. Başkalarını aşağılayıcı hitap veya lakaplara da hoşgörüyle bakmıyoruz. Lütfen “dava açılırsa bana açılacak” gibi gerekçeler ileri sürmeyin, çünkü sizinle birlikte hukuki sorumluluğu olan arkadaşlarımız da suçlanıyor.
Bazen tek bir cümle veya sözcük yüzünden güzelim yorumunuz yayınlanamıyor, lütfen anlık öfkelerinize hakim olunuz. Biz kimsenin emeğinin ziyan olmasını istemiyoruz, gönlümüz tüm yorumların yayınlanmasından yana, dikkat etmesi sizden, yayınlaması bizden.
Lütfen yorumunuzun tamamını büyük harfle yazmayın.
Lütfen başka yerlerden uzun alıntılar yapmayın. Okurlar da biz de sizlerin özgün fikirlerinizi öğrenmek isteriz.
Lütfen çok uzun yorumlarınızı ana sayfada değerlendirilmesi için mail olarak gönderin, editörlerin ve okurların sabrını test etmeyin.
Lütfen mail adresi vermeyin.
Yorumunuz lütfen ilgili haber veya makale hakkında olsun. Başka okurlarla polemiği gereksiz yere uzatmanız halinde editörlerimiz buna müdahale edebilirler.
Ayrıca, “sıkıysa basarsınız”, “erkekseniz yayınlayın” gibi meydan okumalar editörlerimizde ne kadar alerji yaratıyorsa, “basarsanız helal olsun diyeceğim” gibi kibirli şişinmeler de o kadar antipati yaratıyor. Lütfen böyle yollara tevessül etmeyin.

HAFTANIN YORUMLARINDAN SEÇMELER

En haber düşkünü
Romulus

Dumur dumur... Bizans halt etmis bu acayip örgütün yanında. Bu oyunu planlamak için insanin hasta ruhlu olması yetmez, müthiş bir organizasyon yeteneği de şart. Karşımızdaki örgütün ne kadar yetenekli ve ne kadar hasta ruhlu olduğuna dikkat çekmek isterim. Aslında, haber o kadar kaliteli ki, haberin kendisine hayran kaldım. Tebrik ediyorum (MEHMET BARANSU’DAN HANEFİ AVCI’YA KUMPAS)

En Tophane tahrikçisi
Mutlu Yıldırım

Offf be tam da balık mevsimi. En lezzetli rakı da yobaz parası ile alınandır. Şööyle bir Efe rakı (Amerikan rakısı-mey içmeyiz!), yanında da palamut ve roka! Afiyet şeker olsun hocamıza! Sadece bu yüzden Hocanın kitapları alınır yahu :) Bu arada OdaTv de az hin değil yani. Hastayım tazminat haberlerine attığı başlıklara! Tabii merkez medya da bu haber hiç yer almaz nedense! (YALÇIN KÜÇÜK'Ü KİM KOLLUYOR)

En cesur sahilli
Fehmiye

Çelebi Kardeşim, sen hiiç merak etme, gelecekleri varsa görecekleri de var. (USLUBU BEYAN, AYNIYLA İNSAN)

En takasçı
Muzo
Demek ki tazminat kazananlar bu gazetenin adını NAKİT yapmasını boşuna bekleyecek.Eee madem tazminat kazanıyor ve alamıyorsunuz,o zaman siz de alenen sövün,onlar dava açsın.Sonra mahsuplaşır ödeşirsiniz.Hiç değilsw bunların küfürleri karşılıksız kalmamış olur. (YENİ AKİT YALÇIN DOĞAN’A YİNE SALDIRACAK)

En çabuk küsen
pakpak

daha da oda tv okumam :(((( (BAŞBAKAN ODATV'Yİ "SIK KULLANILANLAR"A EKLEYECEK)

Ustaya iftirayı en unutmayan
Ulus

Pencereden Cumhuriyet'in bahçesine el bombası atarken tasvir edilsin. (HANGİ GAZETECİNİN HEYKELİ DİKİLİYOR)

En dokundurmalı
müslümansolcu

Bari parasını okyanus ötesi ödesin ne olacak be dokunmaz onlara. odamda arı var biraz ağlayım geliyom:) (OLAN BİZİM PARAMIZA OLDU)

En senaryo seçer
lepo41
21 nci yüzyılın en büyük tiyatro eserinin atölye çalışması!.. (Sen de komedi ben diyeyim dram) (HANİ 28 ŞUBAT'IN MAĞDURU SİZDİNİZ)

En masal sevmez
KAZ

atın atın nasılsa anlamıyom (GÖK GÜRÜLTÜSÜ DEFALARCA ELHAMDÜLİLLAH ZİKRİ ÇEKTİ)

En kül yutmaz
nobody

Simdi dusunsenize bir kere o bantlarda Iktidar hakkinda biseyler ciksa akillica olurmu? Muhalefet hakkinda cikacakki, Muhalefette Avci'ya cephe alacak.. Cok kurnazca.. (O GAZETECİLER KİMLERİN KIYIMINA UĞRADI?)

Odabudsman
Odatv.com

odabudsman arşiv