İSLAMİYET AKP İÇİN YERİ GELDİĞİNDE İNİLECEK BİR TRAMVAY MIDIR

Önce AKP yöneticilerine bazı sorular soralım. “NATO’nun Libya’da ne işi var?” diye sorduktan sonra, ne oldu da NATO’nun Libya’ya saldırısına destek...

Önce AKP yöneticilerine bazı sorular soralım.

NATO’nun Libya’da ne işi var?” diye sorduktan sonra, ne oldu da NATO’nun Libya’ya saldırısına destek verdiniz?

İsrail’i korumak amacıyla kurulması planlanan füze kalkanının Türkiye toprakları üzerinde kurulacağının ABD tarafından açıklandığı günlerde İsrail’e karşı afra tafra yapmanızın anlamı nedir? İki olay arasında çelişki yok mudur? Biri diğerinin kamuflajı mıdır?

Diyelim ki, sizin de desteğinizle önce Suriye, sonra İran halledildi, daha sonra sizce sıra hangi ülkeye gelecektir? O durumda siz AKP yöneticileri sıra gelen ülkeden mi yana tavır alacaksınız, yoksa yine ABD’den yana mı?

Eğer yine ABD’den yana tavır alırsanız bu durumda ülkenize ihanet etmiş olmayacak mısınız?

Çok hasta olduğu söylenen Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz (Allah geçinden versin) öldükten sonra Suudi Arabistan’da prenslerin iktidar mücadelesinden bir iç savaş çıkarsa ve çıkarlarını korumak için ABD Suudi Arabistan’ı istila ederse, ABD işgali sona erene kadar hacca gitmek farz olmaktan çıkacak mıdır?

Çıkmayacaksa, bu durumda hacca giden AKP yöneticileri hac sırasında şeytan olarak neyi taşlayacaklardır?

İslamiyet siz AKP yöneticileri için yeri geldiğinde inilecek bir tramvay mıdır? Tramvaydan indiniz mi?

Ben yine de umutsuz değilim. ABD’nin Irak’ı işgaliyle ilgili tezkereye çok sayıda AKP’li Allahtan korkmuş, “hayır” demişti. Bu sefer de Allahtan korkan AKP’liler, ABD’nin Suriye ve İran’a karşı Türkiye’yi kullanmasına izin vermeyeceklerdir ve bu işe füze kalkanının Türkiye’ye kurulmasını engelleyerek başlayacaklardır.

İşte burada da insanın aklına başka bir soru takılıyor. Ya CHP şeytana uyup füze kalkanına destek verirse ne olacak?

Benim bildiğim CHP öyle bir şey yapmaz.

A. Metin Akpınar

Odatv.com

AKP CHP nato libya saldırısı islamiyet arşiv