Hani magazine malzeme olmak istemiyorlardı?

Elif Aktuğ yazdı...

Hava azıcık bir ısındı mı kısa kollu tişört giymeye başladım, bir hayli britiş yapıyor bu durum beni, ha bir de Meghan'dan hiç hazetmiyorum, bu da beni muhafazakar bir britiş yapıyor, olsun varsın.

Bana hak vereceksiniz, bakın ne oldu dün akşam! Aslında perşembeden beri.

"Aman biz magazine malzeme olmak istemiyoruz, gazeteciler hep peşimizde, saray kurallarından sıkıldık, özgür ve sıradan vatandaş olmak istiyoruz, gözlerden uzak sakin bir hayat istiyoruz" diye ağlaşıp, üstüne bir de Kraliçemize çemkirip abede'ye gitmişti/kaçmıştı ya bunlar!

Sussex Dükü Prens Harry ve Düşes hanımı Meghan'dan bahsediyorum, bildiniz.

Perşembe günü gayet gizli bir şekilde İngiltere'ye gelip Kraliçe'yi ve Prens Charles'ı ziyaret ettiler.

Geçen ay zahmet edip dedesi Prens Philip'in anma törenine gelmeyen vefasız torun Harry, Hollanda'ya gidecekti çünkü.

O yüzden, bana sorarsanız mecburen İngiltere'ye de geldi.

Invictus Games'in açılış törenine katılacaklardı ve bu yıl yarışlar Hollanda'da yapılacak, eh Hollanda İngiltere'nin dibinde, mecburen geldiler yani.

Beni mi kandıracaksınız?

Kraliçemiz duygusal kanmıştır, ben kanmam.

İşin biz britişleri gıcık eden kısmı sadece bu değil.

Siz değil miydiniz, sıradan vatandaş olmak için kaçıp giden, unvanları terk eden?

Hani magazine malzeme olmak istemiyorlardı? - Resim : 1

Hollanda'da koca bir Netflix ekibi, bu sevimli çifti takip ediyor. Çünkü bir belgesel için anlaşma yaptılar, dünya kadar para aldıkları söyleniyor.

Yarışmaların resmen başlayacağı günün öncesinde, yani dün törende bir de öpüştüler, her adımları poz.

Sahneye önce Meghan çıktı, kocasının ne kadar harika bir adam olduğunu söyledi, onu daha fazla sevemezdim dedi, Invictus Games için gece gündüz çalıştığını anlattı, on yıl askerlik yaptığını ve iki kez Afganistan'da görev yaptığını ekledi ve Harry'yi anons etti; Sussex Dükü Prens Harry olarak.

Bak sen!

O kadar kapristen, afra tafradan sonra sıradan abede vatandaşı Meghan olarak beyini çağırsana, yok olur mu?

Ginger Harry de sahneye çıktı, hanımını öptü, film sahnesi gibiydi gerçekten de; ama Allah için ikisi de çok güzel, ikisi de çok havalı/çekici insanlar.

Normalde, "aman ne güzel, karısını onore ediyor, nasıl da mutlular, tam bir peri masalı" diyeceğim ama elim de dilim de varmıyor.

Çünkü arka planda kameralar, çekimler, prodüksiyonlar var.

Hani magazine malzeme olmak istemiyorlardı? - Resim : 2

Bir süre sonra seyrederiz artık.

Bakalım bu defa, sansasyonsuz bir yayın izleyecek miyiz? Biliyorsunuz, yazmış/anlatmıştım size Meghan'ın Oprah Winfrey'in programında anlattıklarını.

Yok defalarca küçük düşürülmüş, yok hapis hayatı yaşamış, yok ırkçı söylemlere maruz kalmış! Hatta intihar etmeyi düşündüm, dedi, Kate beni ağlattı, dedi. Boncuk gözleri dolu dolu anlatmıştı, kimse kusura bakmasın "sen de ne çektin be Meghan bacım" diyen çıkmamıştı bizim buralarda.

2017'de Toronto'da yapılan Invictus Games'e ilk kez birlikte katılmışlardı ama yanyana oturmamışlardı.

Bu defa, "unvanları da istemeyiz, göz önünde olmayı da istemeyiz" deyip, magazine şahane malzemeler verdiler.

95 yaşındaki neneyi kandırmak kolay tabii, bana sökmez bu numaralar Harry efendi bilmiş ol; gerçi kılıbık erkeklerin çok seksi bir yanları da yok değil. Ama siz Kardashianlar mısınız, royal familisiniz oğlum! Kendinize gelin.

Hani magazine malzeme olmak istemiyorlardı? - Resim : 3

INVICTUS GAMES DE NE OLA?

Invictus Oyunları, yaralanmış ve hasta askerler, kadın ve erkek gaziler için düzenlenen uluslararası bir spor etkinliği, sporun iyileştirici gücü ilham alınarak düzenlenmeye başlayan etkinlikler, rehabilitasyonu desteklemek ve ülkelerine hizmet eden askerlere moral vermek, desteklemek için yapılıyor. Prens Harry 2014'te Invictus Oyunları'nı başlatmıştı, psikolojik ve sosyoljik olarak askerlere destek olmak gerektiğini ve hastalıkve sakatlıkları sebebiyle sıkıntı yaşayan vatanseverlere hizmet borcu olduğunu belirtmişti. Invictus, Latince "fethedilmemiş" anlamına geliyor.

KALBİMİZ UKRAYNA İLE BİRLİKTE

Harrymiz aslında dört dörtlük bir prens, asli görevlerini aksatmadan yapıyordu evlenene kadar. İyi ki bu organizasyondan vazgeçmedi, ah unutmadan, açılışta yaptığı konuşmada tüm dünyanın Ukrayna ile birlikte olduğunu da söyledi.

Bir de oğlunun iyi bir insan olmasını istediğinden bahsetti, "Archie hangi mesleği seçerse seçsin, bazen astronot bazen helikopter pilotu olmak istiyor ama umarım vicdanlı ve iyi bir insan olur" dedi.

Elif Aktuğ

Odatv.com

Prens Harry