ERDOĞAN- PUTİN ARASINDAKİ BÜYÜK FARK

Müyesser Yıldız'ın Silivri'den gönderdiği kısa notları yorumsuz aktarıyoruz... Silivri'den Tweetler Var: Erdoğan Putin Farkı -Sık sık...

Müyesser Yıldız'ın Silivri'den gönderdiği kısa notları yorumsuz aktarıyoruz...

Silivri'den Tweetler Var:

Erdoğan Putin Farkı

-Sık sık Başbakan Erdoğan’ın “Putinleştiği” yazılıyor. Daha doğrusu yazılıyordu... Erdoğan, gazete patronları ve genel yayın yönetmenleriyle toplantı yapana kadar...

-Geçenlerde Putin de Rusya medyasının genel yayın yönetmenleri ile bir toplantı yaptı. Ve birilerini fena halde haşladı. Neden mi? ABD’nin ve füze kalkanının faydalarını anlattıkları için!..

-Bizde ABD ve füze kalkanı lehine yazmayanlar fırçalandığına göre, “Putinleşme” benzetmesinin yerine bir başka tanımlamaya acilen ve şiddetle ihtiyaç hasıl olmuştur. İlgililerine duyurulur!..

AB Karşıtı Miting Yapsak Gör Başına Neler Gelir!..

-Türkiye’de AB karşıtı söylemlerde bulunmak, AB’ye alternatif arayışlara girişmek... Bu "AB yolunun" Silivri-Hasdal’dan geçtiğini gördük!..

-Avrupa’nın dört bir yanında AB karşıtlığı artıyor; mitingler yapılıyor, AB bayrağı yakılıyor...

-Aman, onlara özenip de mitinge falan yeltenmeyin! Alimallah, AB İlerleme Raporları'na yazar, idam cezasını geri getirtirler; ona göre!..


"Dürüstlük Çetesi" Lideri

-"Çete" lideri iddiasıyla hakkında 300 küsür yıl hapis cezası istenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu beni çok güldürdü. Allah da onu güldürsün!..

-Kocaoğlu: "Bu iddianame dürüstlüğümüzün belgesidir." demiş. Milyonların önünde "suçunu" kendi ağzıyla ikrar ediyor...

-"Dürüstlük" artık suç değil mi kardeşim?! Bir de övünüyorsun!..

-Sen bugüne bugün "Dürüstlük Çetesi"nin liderisin... 300 sene neymiş;

-İ-dam, İ-dam, İ-dam!..

Müyesser Yıldız
Odatv.com

Müyesser Yıldız silivri arşiv