Depp'i Elon Musk ile aldatmış

Elif Aktuğ yazdı...

Memlekette siyasetin magazinden, politikacıların haberlerinin dünya şöhretlerinin yaşadığı skandallardan daha eğlenceli olması benim kötü şansım olmalı!

En acayip en akılalmaz en entrika dolu hikayeyi yazsam sizin ilginizi çekemeyecek diye endişe ediyorum; ama "Bu kardeşiniz" olarak, görev icabı ve geçtiğimiz haftaki yazımda verdiğim sözden ötürü Johnny Depp ve 50 milyon dolarlık dava açtığı eski hanımı Amber Heard'ün mahkemede neler yaşadığını anlatmaya devam ediyorum.

Depp'i Elon Musk ile aldatmış - Resim : 1

Akıl alır gibi değil olanlar.

Çarşambadan beri ifade veriyor Amber kızımız, önceki günlerde Depp konuştu, anlattı, içini döktü, hakkında ortaya atılan suçlamaları reddetti, görgü tanıkları dinlendi, size söylemiştim "Asıl kıyamet Amber anlatmaya başlayınca kopacak" diye.

Ha bu arada, yazımda cinsellik, hakaret ve şiddet içeren cümleler yer alacak, bilginiz olsun.

HER ŞEY ÇOCUKLARI İÇİN

Şunu da eklemem lazım, Depp abi bu davayı 23 yaşındaki kızı ve 20 yaşındaki oğlu için açmış, altı yıldır magazin gündeminde Depp-Heard kavgaları ve çocuklarının okulda ve yakın çevrelerinde rencide olduklarını, gerçeği onlara kanıtlamak adına bu davayı açtığını tekrar etti.

Şöyle düşünüyordum ilk başta, Amerikan medyası ikiye bölünür, kimi Deppçi olur kimi Amberci diye.

Neredeyse medyanın ve kamuoyunun tamamı Deppçi çıktı!

Amber için "artist" diyorlar, "sahtekar" diyorlar, "yalancı" diyorlar, "para avcısı" diyorlar.

Alkol sigara ve dahi uyuşturucu/uyarıcı/türlü antidepresan kullandığını, rehabilitasyon ve tedavi gördüğünü kabul eden Depp'in kadına şiddet uygulayabileceği asla kabul edilmiyor.

Nasıl bir aurası var adamın inanılır gibi değil, ifade verirken gayet ciddi, kimi zaman öyle şeyler söylüyor ki, hakim savcı, artık kim varsa mahkeme salonunda kahkahalar havada uçuşuyor.

Şimdi yazsam kağıt üzerinde komik durmaz, izlemeniz lazım mahkeme görüntülerini ama kısa bir örnek vereyim.

İÇMENİN SAATİ Mİ OLUR?

Soruluyor Depp'e, "Sabahın köründe viski içmeye başlıyormuşsun doğru mu?", bizimkinin cevabı "Happy hour'un saati mi olur?"...

Ay bir de şu var, suçlamalarda deniyor ki bir defasında Johnny öyle kendini kaybetmiş ki, antrede çişini yapmış, alet edevat ortada dolaşmış. Görgü tanığı durumu reddetti ve "Böyle bir şey hatırlamıyorum. Depp'in penisini görsem hatırlardım" dedi!

Herkes güldü tabii, tahmin ederesiniz...

Amber, kocasının içtiği ve sızdığı zaman çektiği fotoğrafları paylaştı, ama sızmak derken sersefil yerde yattığı, üstü başı rezil fotoğraflar bunlar. "Kocama kanıtlamak istemiştim içince ne hale geldiğini" dedi, amacı buymuş.

Ve kadın konuşmaya başladı, yaşadığı cinsel ve fiziksel şiddetten bahsetti, akış değişti bir anda. Dayak yemiş, tokatlanmış, aşağılanmış, başkalarının yanında küçük düşürülmüş, azarlanmış, hakarete uğramış.

Üstelik, Johnny Depp, yine kendini kaybettiği bir zaman içki şişesini sokmuş kadının cinsel organına. Ay anlatamayacağım, berbat cümleler kurmam lazım, berbat bir hikaye zira, "içimde şişenin kırıldığını sandım" dedi en son ağlarken; acıdan kıvranıyormuş!

Depp'i Elon Musk ile aldatmış - Resim : 2

ÇILGIN DERECEDE KISKANÇ

Fiziksel ve ruhsal açıdan yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı!

Anlattı da anlattı.

Depp hayatı boyuca hiçbir kadına el kaldırmadığını iddia ediyor, şahitleri de var, "Asla böyle bir şey yapmaz, görmedik duymadık" diyorlar. Çocukları dünyanın en iyi babasına sahibiz diyorlar...

Amber'in şahidi yok! "Arkadaşları varken beni tokatladı" diyor, Johnny'nin arkadaşları "görmedik" diyorlar.

Bir tek Johnny Depp'in eski nişanlısı oyuncu Jennifer Gray (Dirty Dancing'de başrol oynamıştı, hatırlarsınız); yeni yazdığı ve tanıtımını yaptığı "Out of the Corner" adlı kitabında Depp'in çılgın derecede kıskanç ve paranoyak olduğundan bahsediyor, bu da gündeme geldi elbette.

Depp'i Elon Musk ile aldatmış - Resim : 3

ELON VE CARA İLE SEKS YAPMIŞ!

İşin çirkinliğinin geldiği boyut şu noktada; Depp mahkemeye Amber'in kendisini iş insanı Elon Musk ve İngiliz model Cara Delavigne ile aldattığını söyledi ve mahkemeye görüntülerini verdi. Amber, Johnny'nin henüz yeni evlendikleri günlerde bir başka kadınla ilişkisi olduğunu anlattı...

Çok sevmiş, aşık olmuş, düzelir sanmış, değiştirebilir sanmış ve Johnny'yi bu yüzden terk etmemiş. Miş!!!

Kimse beni bir abede'li kadının şiddet gördüğü zaman evliliğini sürdüreceğine ikna edemez, kimse de inanmıyor zaten.

Kadının ifadelerinde çelişkiler var deniyor, hatta yaptığı açıklamalarda kullandığı cümlelerin bir filmden alınan diyaloglar olduğu söylendi, daha da beteri "Bu yaşanan taciz ve dayak olayları aslında benim başıma geldi" dedi Amber'in eski asistanı!

Jürinin işi zor ama, şunu da düşünmüyor değilim. Suçlanan kişi Depp olmasa, bu kadar sevilen ve saygı duyulan bir aktör olmasa ne olurdu?

İtibarının zedelendiğini söyleyen ve kariyerinin bu yüzden bitme noktasına geldiğini iddia eden Depp, Amber Heard'ün kendisi hakkında yazdığı makaleden ötürü dava açmıştı.

Yazıda aktörün adı geçmese de, bahsi geçen kişinin kendisinin olduğu toplum tarafından bilindiği için 50 milyon dolarlık davayı çat diye açtı korsanların en tatlısı!

KATE MOSS KONUŞUR MU ACABA?

Gerçi artık kendisini bir Karayip Korsanı olarak göremeyeceğiz, çünkü altıncısı çekilecek seri, Amber'in Washington Post'ta yayınlanan yazısı neticesinde iptal edilmişti.

Şimdi beklenen şu, Depp'in eski manitası Kate Moss konuşacak mı; çocuklarının anası Vanessa Paradis mahkemeye gelecek mi, Depp'i savunacaklar mı?

Mahkeme görüntülerini izleyen uzmanlar, psikiyatristler, psikologlar falan, dedim ya neredeyse herkes Depp'in doğruları söylediğinin altını çiziyor.

Depp'in ekibi Amber'in "hayatının rolünü" oynadığını söylemiş, yaşadıklarını anlatırken ara ara ağlama krizine giren Amberciğe inanan yok anlayacağınız.

Depp'i Elon Musk ile aldatmış - Resim : 4

Ağlarken burnu akıyor bir ara siliyor burnunu ama sahiden görüntü bir tuhaf, siliyor mu kağıt mendili kokluyor mu, içine mi çekiyor belli değil, hemen haber yapıldı "Amber mahkemede kokain kullandı" diye. Gömecekler kızı diri diri...

Devam ederim yazmaya, kolay kolay bitmeyecek öyle görünüyor; ben olayın takipçisiyim, bakalım nereye varacak hikayenin sonu...

Odatv.com

Depp'i Elon Musk ile aldatmış - Resim : 5
Amber Heard johnny depp elif aktuğ