"Bunlar cehennem köpekleridir"

“Bunlar ehli sünnet olamaz, ehli sünnet karınca bile ezemez. Sakın bunları cihattır, mücahittir, şehittir diye düşünmeyin, samimi söylüyorum helak...

“Bunlar ehli sünnet olamaz, ehli sünnet karınca bile ezemez. Sakın bunları cihattır, mücahittir, şehittir diye düşünmeyin, samimi söylüyorum helak olursunuz. O yolda ölürseniz helak olursunuz. Bunlar haricilerin devamıdır, bunlar cehennem köpekleridir. Bunlar, Hz. Ali'yi bile Allah rızası için öldüren haricilerin devamıdır.

Dikkatinizi çekerim. Bunları söyleyen Zekeriya Beyaz Hoca ya da Yaşar Nuri Öztürk değil, Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü…

Çünkü yürek dayanmaz…

Türkmen kenti Tuzhurmatu’da küçücük kızların başını kesiyorlar, ellerine kimi geçirirlerse acımasızca infaz ediyorlar, ev ev dolaşıp tecavüz etmeye kadın istiyorlar, Veysel Karani’nin türbesini havaya uçuruyorlar.

Bunlara cehennem köpekleri denmez de ne denir?

Defalarca yazdık çizdik, bunlar Müslüman filan değil, Siyonist ve de Evanjelist İsrail-Amerikan uşakları.

Suudi Arabistan’daki mağara devri yönetimden destek alıyorlar, onların sapık inançlarına göre toplanıyorlar filan ama asıl etken her zamanki gibi para.

Bakın hem Suriye, hem Irak’ta, hatta öncesinde Afganistan ve Afrika’da, hep paranın, uyuşturucu gelirlerinin ve petrolün peşinden koştular.

Ama hep bir plan doğrultusunda.

Bu plan Batı Emperyalizminin planıdır.

Cüppeli Ahmet Hoca bile isyan ediyor: “Bütün dünyayı ehli sünnete düşman etmek için büyük bir oyun ile karşı karşıyayız”

Evet hoca tam üstüne bastın…

Bakınız ele geçirdikleri ve saldırdıkları yerlerin haritasına, Dicle ve Fırat arasındaki yerleşim birimleri ve özellikle de petrol kuyuları.

Bunu yaparken inanılmaz bir gaddarlık sergiliyorlar.

ABD, TÜRKİYE VE ÜRDÜNLÜ İSTİHBARATÇILAR

Uluslar arası üne sahip gazeteci yazar ve stratejik risk danışmanı William Engdahl diyor ki, bunlar gerçekten “harici” yani “dışarıdan” tipler.

Engdahl, IŞİD’in bir CIA/NATO projesi olduğunu söylüyor.

IŞİD’in 2012’de Ürdün’ün Safavi kentindeki bir CIA-Özel Kuvvetler eğitim kampında eğitilmeye başlandığını ve bu kampın ABD, Türk ve Ürdünlü istihbaratçılarca yönetildiğini iddia ediyor.

Safavi kenti Ürdün’ün kuzeyindeki çöllük bölgede hem Irak, hem de Suriye’ye yakın bir yerde.

Bu kampın finansmanını ise Suudi Arabistan ve Katar üstleniyordu.

Kampta Çeçenlerden tutun da Uygurlara, Suudi, Kuveytli, Mısırlı, Libyalı ve hatta Gürcistan’da Ruslara karşı savaşan teröristler bile vardı.

Engdahl’ın iddialarına göre teröristlerin çoğu, Gürcistan’ın Vale geçidinden, Türkiye tarafındaki Türkgözü köyü üzerinden Suriye ve Irak’a kadar gönderiliyordu.

Suriye’de Esad’ deviremeyen bu tosuncuklar, ani bir kararla Irak’a sokuldu ve Musul’a saldırtıldı.

İsrail, Suudi Arabistan, Katar, AKP hükümetinin yanı sıra, Türkiye’de bulunan eski Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık Haşimi, Kuzey Irak’taki Barzani, Irak’ın Sünni aşiretlerinin en büyüklerinden Nuceyfi’lerin başı Usame Nuceyfi ve onun Musul Valisi kardeşi de bu tezgaha dahildi.

Bu arada İsrail, arada birkaç olay olsa da son 50 yılın en huzurlu günlerini geçiriyor farkındasınız değil mi?

Irak’ta bir türlü deviremedikleri Şii Başbakan Maliki’yi aradan çıkarıp, Irak’ı istedikleri gibi dizayn etme peşindelerdi.

ABD, önce Dışişleri Bakanı John Kerry’yi gönderdi Bağdat’a.

Kerry, Maliki giderse yardım ederiz dedi.

Ardından Erdoğan ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile konuştu.

IŞİD’e yine toz kondurmadan çıktı AB Büyükelçilerine, ‘Maliki Irak’ı bölüyor’ dedi.

Evet aynen böyle dedi.

Ortadoğu’yu kan gölüne çevirenlerin başında gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da IŞİD’in katlettiği Türkmenlere gıda yardımı gönderdiklerini söyledi.

Şaka gibi, Türkmenleri katleden IŞİD’çileri getirtip, eğitip, silah vereceksin, ardından Türkmenlere gıda göndereceksin.

Bu olayları tezgahlayan Amerika’nın bir amacı da Ortadoğu’da geniş kapsamlı bir Şii-Sünni savaşı çıkarmak.

Ve şimdiden tüm ülkeleri buna göre konumlanmaya zorluyor.

İran'da önde gelen dini mercilerden Ayetullah Mekarim Şirazi, IŞİD’e karşı cihat fetvası yayımladı.

IŞİD’in sapık lejyonerleri belki o işgal ettikleri yerlerde tutunamayacak ama sanırım, bölgede ABD’nin istediği gibi bir büyük savaşın katalizörü olmayı becerecekler.

Allah hepsini kahretsin…

Hüseyin Vodinalı

Odatv.com

IŞİD cübbeli ahmet arşiv