Bir savaş olsa bu kadar asker teslim alınamazdı

Balyoz davasında Arjantin Modeli uygulandı ve toplu mahkumiyet çıktı. Bu karar Başbakan Erdoğan'a verilmiş bir cevaptır. Herkes şu sorunun cevabını...

Balyoz davasında Arjantin Modeli uygulandı ve toplu mahkumiyet çıktı. Bu karar Başbakan Erdoğan'a verilmiş bir cevaptır.

Herkes şu sorunun cevabını düşünsün: ülkemiz bir savaşta olsa bu kadar asker, aydın, siyasetçi ve gazeteci teslim alınabilir miydi?

Balyoz'dan tutuklu TSK'nın en seçkin askerlerinden 3000 yıllık Türk ordusunun hesabı soruldu adeta! Onlar dimdikti; ama eşleri, çocukları, anneleri betonlara düşüp bayıldı. 28 Şubat'ın intikamını almak isteyenlerin bu manzaraları ne büyük zevkle seyrettiğini düşünün!

Başbakan Erdoğan: "Herkesi tutuklamanın ne gereği var? Kendi ayağıyla gelen niye tutuklanıyor?" demişti. Bugün mahkeme, tutuksuz sanıkların da tutuklanmasına karar verdi; yani Başbakan Erdoğan'a büyük bir paket gönderdi.

Bu büyük yük, tamamen Başbkan Erdoğan'ın omuzlarına ve kucağına bırakılmıştır.

Tutuklu askerlerden Ali Sadi Ünsal'ın: "Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları bu karara ortaktır." demesi ise TSK komuta kademesine gönderilen en ağır mesajdır.

TSK'nın, şanlı Türk ordusunun beli orta yerinden kırılmıştır.

Hepimiz suçluyuz. Seyrettiğimiz, suskun kaldığımız için.

Allah Türkiye'nin yar ve yardımcısı olsun.

Silivri'dekileri buradan, naklen selamlıyorum!

Müyesser Yıldız

Odatv.com

Müyesser Yıldız balyoz davası kararı arşiv