Muhtar böyle tepki gösterdi: "Ben salak mıyım"

Antalya Demre’de mahallesine su deposu görünümlü baz istasyonu kuran GSM şirketi çalışanlarına Muhtar böyle seslendi…

Antalya'nın Demre ilçesinde 5 katlı bir apartmanın çatısına su deposu görünümünde kurulan baz istasyona mahalleliler tepki gösterince çalışmalar durduruldu. Su deposu görünümündeki baz istasyonu kurmak isteyen şirket çalışanlarıyla tartışan Karabucak Mahallesi Muhtarı Cengiz İkiz, “sabah yalan atıyorsunuz, bize su deposu yapacağınızı söylüyorsunuz. Yakalarında ‘iletişim’ yazıyor. Ben salak mıyım?” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

SU DEPOSU GÖRÜNÜMLÜ BAZ İSTASYONUNU MUHTAR FARK EDİNCE…

Demre’nin Karabucak Mahallesi’nde bulunan 5 katlı bir apartmanın çatısına bir GSM firması tarafından baz istasyonu yerleştirildi. Ancak su deposu görünümündeki baz istasyonu mahallenin muhtarı tarafından fark edilince mahalleli ayağa kalktı. Baz istasyonunun yapıldığı binanın önünde toplanan mahalle sakinleri, ardından çatıya çıkarak şirket çalışanlara tepki gösterdi. Mahallelinin baskını üzerine şaşkına dönen şirket çalışanları, tepkilerin ardından çalışmaları durdurdu.

Muhtar böyle tepki gösterdi: "Ben salak mıyım" - Resim : 1

RESMİ KURUMLARIN HABERİ YOK

Mahalli ile şirket çalışanları arasındaki tartışmanın büyümesi üzerine olay yerine gelen Demre Belediyesi yetkilileri ile GSM firması çalışanları arasında ise izin tartışması yaşandı. GSM firması çalışanları tüm izinlerin alındığını belirtirken belediye yetkilileri ise belediye, emniyet ve Telekom gibi kurumların konuyla ilgili bilgisinin bulunmadığını dile getirdiler. Bunun üzerine kimi yurttaşlar binanın kaçak olduğunu öne sürerek “kaçak yapıya nasıl resmi izin verilir?” sözleriyle tepkilerini dile getirdiler.

Muhtar böyle tepki gösterdi: "Ben salak mıyım" - Resim : 2

‘YAKALARINDA İLETİŞİM YAZIYOR, BEN SALAK MIYIM?’

Bu arada SGM firması yetkilileriyle tartışan mahalle muhtarı Cengiz İkiz’in, “Sabah yalan atıyorsunuz, bize gelip su deposu yapacağınızı söylüyorsunuz. Yakalarında iletişim yazıyor. Ben salak mıyım, yalan mı söylüyorum?” ifadeleri dikkat çekerken, baz istasyonunun yapıldığı evin herhangi bir tapusu olmadığını ve kaçak bir yapı olduğunu iddia eden mahalle sakinlerinden Bayram Palaz ise şunları dile getirdi: “Buranın belirli bir tapusu yok. Bir kişi olarak anlaşma yapmışlar. Biz bundan rahatsızız, kurdurmak istemiyoruz. Buraya toplandık, itirazımızı yapıyoruz. Burada 10 metre ileride yaşayan 2 tane böbreğini kaybetmiş arkadaşımız var, kalp hastası var. Herkes bundan rahatsız yani, biz bunun sökülmesini istiyoruz.”

Muhtar böyle tepki gösterdi: "Ben salak mıyım" - Resim : 3

GSM ÇALIŞANLARI EŞYALARINI TOPLAYIP GİTTİ

Baz istasyonu kurulan apartman sahibinin mahallelinin tepkisi yüzünde olay yerine gelmemesi dikkat çekerken, halkın tepkisi üzerine çalışmayı durduran şirket çalışanlar eşyalarını toplayarak olay yerinden ayrıldı.Muhtar böyle tepki gösterdi: "Ben salak mıyım" - Resim : 4Muhtar böyle tepki gösterdi: "Ben salak mıyım" - Resim : 5

Yusuf Yavuz

Odatv.com

arşiv