Başı kapalı yüzde 50’ye mensup bir “çapulcu”dan müthiş mesajlar

İlk mesajı dün akşam saatlerinde geldi. Şöyle diyordu: “Merhaba; Ben Keçiören’deki eylemlere katılıyorum. Başım kapalı, benim gibi kapalılar da var....

İlk mesajı dün akşam saatlerinde geldi. Şöyle diyordu:

“Merhaba; Ben Keçiören’deki eylemlere katılıyorum. Başım kapalı, benim gibi kapalılar da var. Maalesef ben de o yüzde 50’nin içindeydim, ama artık dinimin bu kadar sömürülmesini de istemiyorum. Ayrıca o kadar çok dinle alakası olmayan iş yaptılar ki, Müslüman olduklarını da düşünmüyorum. Türk bayrağı dışında bir bayrak olmamalı. Evet kızımın başı kapalı olmamasına rağmen eyleme giderken o da kapatıyor ki, Müslüman kesimin de o grupta olduğunu anlasınlar. Çünkü başın kapalı değilsen, gavurmuşsun gibi algılanıyor. Bence kadınlar birkaç günlüğüne de olsa başlarını kapatmalı ki, dışarıdan bakınca sadece alkol yasağıyla ilgi olmadığı anlaşılsın. Çünkü onlar da bu ülkeyi ele geçirinceye kadar bizi bu şekilde kandırdılar. Onları onların yöntemiyle vurmak gerekir. Özel mesaj olarak bunu iletebilirseniz sevinirim. Çünkü başı kapalılara müdahale etmiyor polis:)”

Duygu ve düşüncelerimizin ortak olduğunu, tespitlerinin beni çok sevindirdiğini belirtip, bazı karşı önerilerde bulundum cevabi mesajımda.

Peş peşe şu iki notu gönderdi hemen:

“İthal spermle bebek sahibi yapma, genetiği değiştirilmiş tohumlar, tefeciden yüksek faiz, İsrail, Yunanistan vb. milletlere satılmış daha doğrusu peşkeş çekilmiş işletmeler, fabrikalar kapatılıp AVM oldu… İsrailoğullarına lanet yağdıran Kitaba inanan insan Yahudi cesaret ödülü alıyorsa, bir düşünmek lâzım…”

“Cami satan belediyelere oy veren kesim, işte yüzde 50. İnanın, onlar da farkında olsa bir kaşık suda boğarlar…”

“Adınızı vermeden, bu mesajlarınızı paylaşabilir miyim?” diye sordum.

Uzun süre cevap gelmedi. Sabah gördüm, gece yarısı şu mesajı atmıştı:

“Saat 22’de Ankara’daki eylemdeydim. Mesajınızı yeni okuyorum. İsmimi kullanmasanız iyi olur, çünkü hukuk devleti değil. Keşke kimliğimiz vs.’mizi korkusuzca paylaşabileceğimiz bir ülkemiz olsaydı. O yüzden sizin gibi önde olan cesur insanlara Allah yardım etsin.”

Birileri istediği kadar olup biteni anlamazdan gelsin…

Milleti birbirine kırdırmakla tehdit etsin…

Yüzde 50’yi çantada keklik veya kurşun asker sansın…

Ne mutlu!.. Türk Milleti gerçekten uyanıyor!..

Silivri, Hasdal, Hadımköy, Maltepe, Sincan, Mamak ve Şirinyer’e kucak dolusu sevgiler

Müyesser Yıldız

Odatv.com

Gezi Parkı gezi parkı direnişi arşiv