Hem belediyede hem de Ensar’da

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın ve Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat’ın, Ensar Vakfı Çorum Şubesi yönetim kurulunda yer aldığı öğrenildi.

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın ve Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat’ın, Ensar Vakfı Çorum Şubesi yönetim kurulunda yer aldığı öğrenildi.

Halil İbrahim Aşgın, 2018 Eylül ayında yapılan Ensar Vakfı Çorum Şubesi, Olağanüstü Genel Kurulu’nda Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat’ın da aynı yönetimde yer alması dikkat çekti.

Aşgın, 2013- 2016 yıllarında Çorum Ensar Vakfı Şube başkanlığı yapmış, bu görevi Çorum AKP Milletvekili, o zaman ki görevi, Çorum KYK (Kredi Yurtlar Kurumu)Müdürlüğü olan Erol Kavuncu’ya devretmişti.

Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Erol Kavuncu’nun milletvekili olmasıyla birlikte gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda, Abdurrahman Çırak Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı olarak görevlendirilmişti.

AKP Milletvekili eski Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Erol Kavuncu’nun da hazır bulunduğu genel kurul ’da Hüseyin Kır’ın divan başkanlığında gerçekleşmiş, divan üyeliklerine Halil İbrahim Aşgın ve Zekeriya Işık’ın getirildiği genel kurulda, Abdurrahman Çırak başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer almıştı: Abdurrahman Çırak, Halil İbrahim Aşgın, Dilaver Çevik, Ahmet Kamil Benli, Zekeriya Işık, Hüseyin Kır, İsmail Yağbat, Süleyman Atcıoğlu, Abdulkadir Tural, Hüseyin Kıran, Kasım Madan, Zeynel Satılmış. Eşref Eldogan, Cemil Öz ve Güngör Karakaş da Murakebe Üyesi olarak görev almıştı.

Servet Seyfettin Mete

Odatv.com

Hem belediyede hem de Ensar’da - Resim : 1

ensar vakfı arşiv