O HAKİMLERİ NEDEN REDDETTİK

Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu, Ergenekon Hakim ve Savcıları'nın yediği iftar yemeği haberi nedeniyle Çarşamba günü yine Beşiktaş Ağır Ceza...

Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu, Ergenekon Hakim ve Savcıları'nın yediği iftar yemeği haberi nedeniyle Çarşamba günü yine Beşiktaş Ağır Ceza Mahkemesi'ndeydi. Odatv avukatı Tugay Topbaş, heyetteki hakimlerin iftar yemeğinde bulunması ve bunun kararı etkileme ihtimali nedeniyle heyetteki hakimlerin reddi talebinde bulunmuştu. Bir üst mahkeme sadece mahkeme başkanını değiştirirken, Odatv avukatı bu karara da itiraz etti. Heyeti red talebimizi reddeden mahkeme, bir dahaki duruşmayı önümüzdeki yılın Mart ayına erteledi.

MÜMTAZ İDİL’İN DURUMU İYİ

Yazarımız ve Ankara temsilcimiz Mümtaz İdil, bir buçuk yıl önce geçirdiği tıbbi adıyla “özefagus ca” ameliyatının yarattığı bir sorun nedeniyle geçtiğimiz hafta sonu ansızın rahatsızlandı ve hastanede müşahade altına alındı. (Laf aramızda rahatsızlığının biraz da kendi ihmalkarlığından ileri geldiğini bize ağzından kaçırmış bulunuyor). Odatv ailesi olarak kendisine geçmiş olsun diyoruz. Tetkikleri iki gün daha sürecek, ama eski hastalığı ile ilgili kötü bir tablo olmadığını doktorlarından öğrendik. Durumunun iyi olduğunu hastaneden bile yazı yazmasından anlamış olmalısınız. O yazı nedeniyle geçmiş olsun dileklerini gönderen tüm okurlarımıza arkadaşımız adına teşekkür ediyoruz.

“SON TEZGAH” MANŞET OLDU

Bir PKK itirafçısının Hanefi Avcı’yla ilgili olarak “son tezgah” takma adıyla gizli tanık ifadesi verdiği, HANEFİ AVCI'YA YAPILAN "SON TEZGAH" başlıklı haberimizde yer almıştı (Bakınız: http://www.odatv.com/n.php?n=hanefi-avciya-yapilan-son-tezgah-2809101200.) Bu haberimiz bugünkü (Perşembe) Sözcü gazetesinin de sürmanşetinde yer aldı. Sözcü gazetesine teşekkür ediyor, haberin girişinde Odatv’nin adını vererek gösterdiği sorumlu gazetecilik ve emeğe saygı örneği için de kutluyoruz.

HAFTANIN YORUMLARINDAN SEÇMELER

En binbir surat avcısı

Jamal

İngilizler' e göre; ülkelerinde yapılan her iyi şey İngilizler, her kötü şey ise Britanyalılar tarafından yapılmıştır. RTE' nin görüşmelere şizofrenik kodlar vermesi de buna benzedi. (BDP İLE GÖRÜŞMEDE SADULLAH ERGİN’İN NE İŞİ VARDI)

En birden çok dokundurmalı

kamilpark

Dara hanımın yapamadığını Hilary hanım yapmış! (UTANÇTAN KIVANÇ ÇIKARDILAR)

En kısa

Samarra

Fırça... (KAHVALTIDA NE YEDİLER?)

Kusmaya en iyi gelen

zeleme1923

arkadaşlara bir öneri:metpamit tablet mide bulantısına iyi geliyor ben artık cebimde taşıyorum :) (ALLAH JÖLESİNİ BOL VE DAİM KILSIN)

En çok dilli

HOPHOPNAME

Yorum yok. No Comment. Kein Kommentar. Aucun commentaire. لا تعليق . بدون نظر . Δεν σχόλιο. няма коментари. კომენტარი არ. нет комментариев. sin comentarios. אין תגובה. ei kommentoida. нема коментара. Nenhum comentário. कोई टिप्पणी. ez dago erantzunik. không có bình luận. Ingen kommentarer. geen commentaar. (SUSMAYACAĞIM, BU BİR CEMAAT OPERASYONUDUR)

En kelime oyuncusu

Mert Dayanır

Desene, vatan elden gidiyor (EYÜP CAN ATIYOR VATAN TOPLUYOR)

En tersyüz

Apachi

Hayır, bence Emine Hanım'ın türbanı Tayyip Bey'in başında........ ("TAYYİP BEY’İN ŞAPKASI EMİNE HANIM’IN BAŞINDA")

En doğru soruyu soran

Şaman_41

Onlar 'İMAM' ı zaten biliyorlar, niye sorsunlar? Hanefi Bey'e 'İMAN'ı soruyorlar, 'neden yitirdin?' diye... (HANEFİ AVCI'YA İMAMI SORMADILAR)

En meraklı

ayla

AKP'yi destekleyenlerin hepsi neden söze hep " Ben AKP'li değilim. diye başlarlar ki?!.... (BU YAZI LİBERALLERİN EZBERİNİ BOZACAK)

En ticari

ACULU

Sizlere de ilginç geliyor mu. Hergün 800-900 bin gazetenin nasıl ücretsiz dağıtıldığı. sayfa maliyeti 0,8 krş x 32 sayfa x 800 bin adet = 20 küsür milyar x 30 gün = 600 milyar TL eski para birimiyle. yılda 7.2 trilyon. sadece baskı maliyeti. dağıtım bedeli, dağıtım komisyonları, operasyonel işletme giderleri daha ortada yok. sanırım böyle bir şirketi çalıştırmak için aptal olmak gerekir. hesap ortada sabancı, koç gibi holdingler bile reklam harcaması yapan şirketleri için böyle her gün bedava gazete dağıtmaz iken sadece gazete yayıncılığı yapan bir şirket neden ve nasıl bedava dağıtsın. (SABAH ZAMAN'I ÖRNEK ALIYOR)

Odabudsman
Odatv.com

arşiv