Yarışmacının annesi Acun Ilıcalı’yı kızdırdı

Survivor All Star'da final koltuğuna oturan adaylardan biri olan Batuhan Karacakaya'nın annesinin, 'Oğlumun hakkı yendi' sözlerine Acun Ilıcalı tepki gösterdi.

Survivor All Star'da şampiyon Nisa Bölükbaşı’nın olmasından sonra Acun Ilıcalı, Survivor Ekstra'ya konuk oldu.

Acun Ilıcalı, Batuhan'ın annesinin kendisi ve Survivor hakkında yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Acun Ilıcalı "Batuhan mektup falan yazacakmış çıksın yazsın o mektubu bekliyorum cevabını vereceğim. Kim oğlunun hakkını yemiş?" dedi.

Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu sonrası Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya, Survivor 2021 ve 2022 sezonlarında yer alan Batuhan Karacakaya Survivor 2022'de üçüncü oldu. Bunun ardından Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya sosyal medyadan, oğlunun hakkının yenildiğine dair açıklama yaptı. Bu sözler gündem olunca Acun Ilıcalı yaşananlara tepki gösterdi.

Final koltuğuna oturan adaylardan biri olan yarışmacı Batuhan Karacakaya da, "Benim de bir mektubum var… Bekleyin" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı Survivor Ekstra'ya konuk olup yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ilıcalı sözlerine şöyle devam etti:

"Nisa Batuhan'dan 3 kat fazla oy aldı. Batuhan'ın hakkı yenmedi sağ olsun annesi 'hakkımız yendi' vs dedi ya senin ne hakkın yenmiş nerede oy nerede? "Annesine sevgiler yine de ama Nisa'nın oyu 3 katı. Kim oğlunun hakkını yemiş? Batuhan sen çıktığın her oylamada elenmişsin. Elendiğinde de Ayşe iki katıydı. Kendisini severim ancak bu kadar hırs yapan arkadaşımız aslında hatayı nerede arıyorsa hırs yapmasında. Noter var. Her oylamada elenmişsin hakkım yendi demişsin."

Odatv.com

Acun batuhan Survivor