Ünlü fenomenden Ezgi Mola'ya 'bantlı' gönderme

Ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde giydiği elbise sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncuyu sosyal medya fenomeni Tansu dayan tiye aldı.

Ünlü fenomenden Ezgi Mola'ya 'bantlı' gönderme

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla düzenlenen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde oyuncu Ezgi Mola, boy gösterdi. Festivalde siyah elbisesiyle tüm ilgileri üzerine çeken Mola, siyah kalp emojisiyle birlikte o günden karelerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Ezgi Mola, o paylaşımının ardından sosyal medyada gündem oldu. Elbisesindeki detaylar dikkat çekerken ünlü fenomen Tansu dayan o paylaşımla Mola'yı tiye aldı. Özellikle son dönemde Müge Anlı'yı canlandırdığı videolarla gündeme gelen Tansu Dayan, bu seferde hedefe Ezgi Mola'yı aldı.

Siyah elektrik bandıyla Ezgi Mola'nın elbisesine benzer elbise ortaya çıkaran fenomen Tansu Dayan, ünlü oyuncunun o pozuyla beraber fotoğrafını paylaştı. Tansu Dayan o poza, "Burda iyi SOS oynanır" notunu düştü.

Ünlü fenomenden Ezgi Mola'ya 'bantlı' gönderme - Resim : 1

EZGİ MOLA'DAN YANIT GECİKMEDİ

Ünlü fenomenin paylaşımıyla eğlenen Ezgi Mola, o paylaşımın altına, 'Tansu’cum çabana sağlık, çıkarırken yardımcı olurum ihtiyacın olursa'' yorumunu düştü.

Odatv.com

Tansu dayan ezgi mola festival