Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere kimdir? Nagihan Karadere elendi mi?

Survivor 2022 All-Star yarışmasının en merak edilen yarışmacılarından Nagihan Karadere kimdir? Nagihan Karadere kaç yaşında? Nagihan Karadere elendi mi?

Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere kimdir? Nagihan Karadere elendi mi?

Survivor 2022 All Star kadrosunun en iddialı isimlerinden biri olan Nagihan Karadere, özel hayatı ve dış görünüşüyle de gündem oldu. Pembeye boyattığı saçları ve kaslı vücuduyla dikkat çeken Survivor Nagihan, yarıştığı ve beşinci olduğu Survivor 2016 döneminde tartışmalarıyla da adından sıkça söz ettiriyordu. Peki, Nagihan Karadere kimdir, kaç yaşında nereli? İşte Survivor Nagihan hakkında merak edilenler...

Nagihan Karadere, Survivor 2022 kadrosunda yer alıyor. Survivor Nagihan daha önce iki defa yarışmaya katılmış, 2016 yılında beşinci olmuştu. Başarılı yarışmacı bu sene Ünlüler Takımı kadrosunda bulunuyor. Yarışmaya daha önce iki defa katılan Nagihan Karadere 2016 yılında beşinci olmuştu. Eşi Uğur Gökçe ile 2016 yılında boşanan Nagihan Karadere, Ece Arven adında bir kız çocuk annesidir.

SURVİVOR 2022 ÜNLÜLER VE GÖNÜLLÜLER KADROSU İÇİN TIKLAYINIZ

NAGİHAN KARADERE KİMDİR

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

Survivor 2022 kadrosunda yer alan Nagihan Karadere 1984 doğumludur. Adana’da dünyaya gelen Karadere kısa mesafe ve engelli koşucusudur. 2012 Londra olimpiyatlarında A barajını geçerek olimpiyatlarda yarışmıştır.

Küçük yaşlardan itibaren profesyonel olarak atletizme ilgi duyuran Nagihan Karadere, 2003'te Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı.

2012 yılında Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele etti. Ancak hatalı çıkış yapınca yarış dışı kaldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı.

Yarışmaya daha önce iki defa katılan Nagihan Karadere 2016 yılında beşinci olmuştu. Ünlü ismin Ece Arven isimli bir kızı bulunuyor.

Odatv.com

Nagihan Karadere Survivor 2022